Godine 1980. Marinko Rokvić doživio je avanturu koja je rezultirala rođenjem njegovog najstarijeg sina Darija. Nakon što je potvrdio očinstvo, dijete je odmah priznao svojim. Godine 1984. Marinko je upoznao svoju sadašnju suprugu Slavicu, koja se iz Zagreba preselila u Beograd. Vjenčali su se sljedeće godine i nakon toga dobili prvog sina Nikolu, a dvije godine kasnije i Marka. Sva tri njegova sina su jako vezana i vole se te svaku priliku koriste za druženje.

Ljubav prema harmonici Marinko je nastojao prenijeti i na svoje sinove, ali su njihovi interesi bili uglavnom prema suvremenoj glazbi. Dok je Nikola još kao mlad počeo nastupati uz oca, Marko je bio suzdržaniji. Marinko je bio ljubazan čovjek i imao je veliki krug prijatelja. Ostao je skroman i ponosan što su ga njegovi sinovi nadmašili u svojim glazbenim karijerama. Jednom je iznio svoju viziju mirnog života sa suprugom, djecom i unucima, kao zadovoljan djed u budućnosti.

Marinko Rokvić ima i treću snahu koja nije tako poznata kao ostale. Marinko Rokvić ima vanbračnog sina Darija koji nosi njegovo prezime, jer ga je pavča odmah priznaao. Dario se ne odvaja od ostalih Marinkovih sinova sa suprugom Slavicom, a boravi u Kanadi gdje je zasnovao obitelj. Nađa, treća i najmanje poznata snaha Marinka Rokvića, s sinom pokojnog pjevača dobila je dva sina Romea i Matea.

Nađa se upadljivo razlikuje od drugih snaha Marinka Rokvića, Bojane i Sare. Zbog svoje sitne i skladne figure često je nazivaju “džepnom Venerom”.Dario Rokvić odmah se oduševio zanosnom ženom smeđe kose i plavih očiju, koja mu je zarobila srce na prvi pogled. Dariova žena svojoj djeci prenosi ljubav i ponos na njihovog djeda koji je preminuo.

 

Preporučujemo