Dejan Pantelić je mnogima u Srbiji bio omiljeni voditelj. Izazovi su se za njega pojavili 2012. godine. Za suprugin rođendan u studenom doživio je gubitak oca, a otkrio je i da ima tumor na krajnicima. Tijekom intervjua spomenuo je da tada nije imao nikakve specifične simptome, ali je osjetio žlijezdu ispod krajnika koja mu je stvarala nelagodu. Nakon ovog otkrića proveo je nekoliko mjeseci savjetujući se s različitim medicinskim stručnjacima. Naposljetku mu je postavljena dijagnoza i podvrgnut je operaciji uklanjanja tumora.

Otputovao je na daljnje liječenje u Njemačku, a unatoč povratku sa samo 59 kilograma uspio je svladati izazov koji je pred njim i njegovom obitelji. Svojem psu pripisuje zasluge što ga je motivirao da ustane iz kreveta i šeta više puta dnevno. Dejan se potpuno oporavio i vratio se televiziji 2015. Najveću podršku pružila mu je supruga Miona, koju smatra borcem. Dejan Pantelić se početkom ove godine oprostio od svojih gledalaca, zaključivši emisiju “150 minuta” izjavom: “Moram da vas podsetim da je ovo poslednji put da vam kažem da pratite Prvu i ‘ 150 minuta’, i da ćemo se opet sresti”.

Omiljena televizijska ličnost potom je najavila svoje povlačenje iz industrije, čime je  svoju tridesetogodišnju karijeru na malom ekranu doveo do kraja. Iako je napomenuo da neće potpuno prekinuti vezu s televizijom, prvi put je otkriveno da je Dejan Pantelić preuzeo novi poziv.Nakon što je pronašao novo zanimanje u televizijskoj režiji, Dejanu Panteliću se to, čini se, svidjelo i shvatio da mu dobro stoji. Dobio je posao na B92, novopečenoj televizijskoj kući, a tamošnji zaposlenici bili su oduševljeni što ga imaju.

Nedavno objavljeni video iz redateljeva ureda prikazuje Dekija u poletnom stanju, kako u potpunosti uživa u svom novom zanimanju i druži se sa svojim timom. Snimka ne ostavlja sumnju da je Deki dobro raspoložen i da se dobro navikava na novu poziciju.

Preporučujemo