Marija Kilibarda je poznata i cijenjena srpska voditeljica i novinarka, poznata po svojoj ljepoti i popularnosti. Rođena je u Beogradu 29. kolovoza 1980. Marija je odrastala uz oca Vlajka, majku Žanetu i dvije mlađe sestre Jovanu i Oliveru.

Roditelji su joj se rastali kada je imala samo godinu dana, ali Marija je kroz život uvijek imala podršku oba roditelja. Osim roditelja, Marija ima i očuha Zdravka. Oni su joj i danas najveća podrška. Marija je osim što je spretna pred malim ekranima i veliki majstor u kuhinji.

Za one dane kada se mučite s idejama za posni ručak, recept Marije Kilibarde savršeno je rješenje. S obzirom da je uskršnja korizma u tijeku, pojedinci su u potrazi za novim receptima za svoj korizmeni jelovnik, a srećom, omiljeni domaćin iznio je zanimljivu opciju. Posni recept Marije Kilibarde lako se može slijediti uz samo nekoliko ključnih sastojaka.

kvinoja
škampi
Ulje sjemenki grožđa
Maslinovo ulje
tikvica
Cherry rajčice
List biljke peršina čest je sastojak raznih kulinarskih jela.
sol
papar

priprema:

Započnite kuhanjem kvinoje. Pomiješajte jednu šalicu kvinoje s dvije šalice vode i prokuhajte smjesu. Kad zavrije, smanjite vatru i kuhajte dok voda ne ispari. Nakon što je kvinoja potpuno kuhana, maknite je s vatre. U posebnu tavu dodajte ulje sjemenki grožđa i pirjajte tikvice dok malo ne porumene. Dodajte kozice i nastavite pirjati nekoliko minuta. Dodajte kuhanu kvinoju, cherry rajčice, lišće peršina, malo soka od limuna te začinite solju i paprom. Sve sastojke dobro promiješajte i poslužite.U jelu možete uživati ​​toplo ili hladno, a možete ga i dekorirati po želji.

Preporučujemo