Željko Mitrović je poznat po svojim doprinosima industriji zabave. Osnovao je i trenutno posjeduje Televiziju Pink i City Records, što ga čini istaknutom osobom u svijetu medija. Mnogi ga smatraju majstorom svog zanata i jednim od najutjecajnijih pojedinaca srpske estrade. On je svakako i najmoćniji ali i najbogatiji od svih medijskih ličnosti u ovoj domeni.

Godine 1990. Željko je stupio u brak s pjevačicom Sonjom Mitrović Hani. Par je 1991. dobio prvo dijete, kćerkicu Sandru, a dvije godine kasnije i drugo dijete, sina Aleksandra. Njihov brak je došao kraju 1994. godine, ali su nastavili održavati prijateljski odnos. Željko je Mitroviću na rastanku poklonio atelje koji je osnovao 1988. godine.Od 1995. godine u braku je s Milicom (ranije Pašić), koja radi kao direktorica programa i glazbena urednica na televiziji Pink. Godine 2000. dobili su svoje prvo dijete, kćer Kristinu, a iduće godine u njihovoj je obitelji rođena Andrea.

Obitelj Mitrović jučer se u krugu svog doma veselila svojoj krsnoj slavi. Slavljenički stol uljepšao je Đurđic, ali i članovi obitelji i bliski prijatelji. Milica Mitrović i Sonja Mitrović Hani zajedno su ručale za stolom, a potom su ostatak večeri uživale u društvu jedna druge. Prethodna i sadašnja supruga Željka Mitrovića služe kao najbolja ilustracija da obiteljske veze mogu biti ukorijenjene u prijateljstvu i divljenju, osobito kada je dobrobit njihovih potomaka na prvom mjestu. Upravo zbog toga održavaju skladan odnos i često se okupljaju, bilo da se radi o obiteljskim događanjima, feštama ili izletima.

Željko i Sonja su rođenjem Aleksandra i Sandre proširile svoju obitelj, a Milica je s njim dobila kćeri Andreu i Kristinu. Kako bi svojoj djeci usadile vrijednost obiteljskih veza, intimnosti i poštovanja, dvije su žene naporno radile kako bi s vremenom njegovale snažan odnos, lišen ikakvog neprijateljstva ili loših osjećaja. Milica je oduševila javnost objavivši svoj “selfi” sa Sonjom i tako pokazala prirodu njihovog odnosa.

Preporučujemo