Iako je srećna u braku sa Filipom Živojinovićem, dosadašnje veze Aleksandre Prijović i dalje izazivaju interesovanje javnosti. Još od samog početka njene karijere, sve zanima njen ljubavni život. Iako je poznata njena afera sa Ljubom Perućicom, nije toliko poznato da je bosanskohercegovački pjevač Amar Gile Jašarspahić također bio jedan od njenih bivših momaka. Njihova veza bila je kratka, što objašnjava zašto se o tome ne raspravlja u javnosti.

Međutim, Amar je glasno govorio o svom divljenju Aleksandri, i kao osobi i kao izvođaču. On je pojasnio da se trenutno ne zabavljaju i da je njihov kontakt bio minimalan od nastupa u Grandovim emisijama. Uprkos tome, oni održavaju dobar odnos. Moje divljenje i naklonost prema njoj su neizmjerni, a smatram je vrhunskim vokalom. Međutim, moja veza s njom više je ličila na zaljubljenost – nešto naivno i maloljetničko – nego na istinsku vezu, kako je naveo Amar.

O njoj pohvalno govori i Ljuba Perućica, koji je ranije bio u vezi sa Aleksandrom prije Filipe. Imali smo brojne prošle romantične partnere. Zbog njenog statusa slavne ličnosti, tabloidi su se zainteresovali za nju. Međutim, generalno, kada vi i vaš bivši ljubavnik imate zdrav način razmišljanja, prirodno je da se raspitate o njihovoj dobrobiti i trenutnom stanju stvari.

Uprkos istoriji koja se dijeli sa ovim osobama, još uvijek je važno pokazati brigu za članove njihovih porodica. Ljuba, koji je u dobrim odnosima sa Aleksandrinim supružnikom, otkrio je da je Katarina, njegova supruga, nameravala da prisustvuje Prijovićkinom koncertu u Beogradu, ali nije mogla zbog komplikacija u trudnoći. Aleksandra je trenutno zadovoljna u braku sa Filipom, Ljuba Perućica čeka dete sa voditeljkom Katarinom Kolozeus, a Amar Gile nedavno je u drugom braku dobio drugog sina.

Preporučujemo