Ivana Berendika, nekadašnja članica grupe “Models” i veoma cenjena javna ličnost, otišla je iz Srbije 1999. godine i preselila se u Njujork. Tokom svog boravka tamo, ukrstila se sa Tomasom Jermolukom, suosnivačem Gugla, i njih dvoje su brzo razvili romantičnu vezu. Život zadivljujuće Srpkinje i dalje je obavijen velom misterije.

Ona živi povučeno u Americi, stalno rastrzana između Njujorka, Majamija i Montane. Prije više od devet godina pokrenula je posao s nakitom. Na svojim društvenim mrežama često postavlja nakit koji pravi i prodaje. Iako se Ivana suzdržava od mnogo interakcija s medijima, nedavno se prisjetila bajkovitog života koji živi s prosperitetnim biznismenom. Poput mnogih djevojaka, maštala je o susretu s princom na bijelom konju.

Međutim, Ivana vjeruje da je oduvijek bila logičnija od većine, što ju je dovelo do nečega što nije ni zamislila. Tomas je nadmašuje u svakom pogledu, što je u skladu sa njenim balkanskim senzibilitetom. Ona priznaje da je imala sreće. Pored nje je avanturista slobodnog duha koji žudi za izazovima, kako ga ona opisuje. Tomas obožava egzotične izlete i ekstremne sportove.

On je otvorenog uma i spreman je da pokuša sve, što ih je na kraju spojilo. Naš zajednički interes za istraživanje novih kultura i zemalja nas je spojio. Susreo sam ga u dvadeset petoj godini, već sam prošao kroz više životnih iskustava od većine mojih vršnjaka. On je bio upravo ono što mi je tada trebalo, sa svojim poodmaklim godinama, širokim znanjem, dubokom mudrošću i zadivljujućom harizmom. Za medije je podijelila da su je upravo ti kvaliteti doveli do toga da se istinski zaljubi u svog dvadesetogodišnjeg supruga.

Preporučujemo