Siniša Vuković prije nego što je sve prodao i preselio se u Njemačku, u Baranji je imao farmu sa 100 krava, uz svinje, ovce, kokoši i potrebnu opremu. Počevši iznova, oženio se ženom koja ima sina i kćer iz prijašnjih brakova. Nažalost, sudbina je okrutno digla ruku u njegov ljubavni život. Siniša je svoju suprugu upoznao na Facebooku, gdje su se dopisivali i na kraju vjenčali kada se vratio u Slavoniju na godišnji odmor. Vratio ju je sa sobom u Njemačku, ali je njihov odnos bio napet zbog njezinih prošlih brakova. Unatoč tome, Siniša je volio svoju djecu i dobro se odnosio prema njima. “Internet je učinio svoje”, rekao je.

Nakon što sam otkrio da je upoznala nekog drugog preko interneta, znao sam da ne želim iskusiti tu vrstu boli. Bilo je obeshrabrujuće znati da je vikendima, dok je širila lažne glasine o meni i tvrdila da provodi vrijeme sa svojom rodbinom, zapravo bila s nekim drugim. Odlučio sam je pratiti, samo da bih saznao da ona doista provodi vrijeme s drugom osobom. Da stvar bude gora, ovaj drugi je bio iz Baštela, a porijeklom je iz Bosne, kao i mi.

Siniša je rekao da je prijevara za njega nepremostiva, a supruga ga je molila da razmisli o pomirenju. U početku sam uvijek bio voljan pružiti ruku i držao sam se suzdržano i mirno. Unatoč tome, nakon što sam svjedočio onome što se dogodilo, nisam mogao ostati pribran. Unatoč mom jasnom odbijanju, preklinjala me da se vratim i pomirimo. Međutim, ja nisam netko tko tako lako popušta; svaki pojedinac ima pravo na vlastite odluke. U konačnici, ubrzo je otišla u Hrvatsku. Po dolasku u Njemačku zaposlio se u mesnoj industriji gdje je bio zadužen za deklariranje. Ovaj posao ne samo da ga je naučio zamršenosti njemačkog jezika, već i temeljnim principima rada, koji su bili daleko od jasnih.

Govori o Siniši koji je, nakon što je u prošlosti doživio bolan susret sa ženom, sada oprezan u odnosima. U prošlosti sam pogriješio, ali od tada više nisam pogriješio. Uvriježeno je mišljenje da internet ima negativan utjecaj na pojedince.

Preporučujemo