Bojana Stamenov već više od dvije godine neumorno radi na usavršavanju svoje linije. Ona je imala evidentan višak kilograma koji j epočeo da ugrožava i njen zdravlje. Neprekidni put mršavljenja Bojane Stamenov tijekom dvije i pol godine rezultirao je značajnim gubitkom kilograma, gotovo troznamenkastim. Njezina odlučnost da nastavi i njezin konstantno sve manji struk ne iznenađuju.

Naime, pjevačica je svoja nedavna fitness postignuća ponosno podijelila na raznim društvenim mrežama, naišavši na izuzetno pozitivne reakcije svojih pratitelja koji su bili oduševljeni njezinom vitkom tjelesnom građom. Bojana Stamenov dobila je brojne komplimente za svoj izgled, a posebno za savršeno istaknut struk, na kojem bi joj pozavidjele mnoge dame. Unatoč tome što je u početku razmišljala o operaciji smanjenja želuca, Bojana je naposljetku odlučila težiti savršenstvu svoje tjelesne građe kroz promjene životnog stila, a njezino trajno putovanje dokaz je njezine odlučnosti.

 

Putovanje prema isklesanom struku Bojane Stamenov počelo je i tu je sve poteklo. U razdoblju nastupa i koncerata poremetile su mi se redovite prehrambene navike. Zbog proba i dugotrajnog provođenja sati u autu ili na nogama, često sam imala ograničeno vrijeme za obroke. Kao rezultat toga, kad sam imala priliku sjesti i jesti, konzumirao sam velike porcije. Ovo je bio jedan od problema s kojim sam se suočila. Pjevačica je sudionica emisije otkrila da su glavni problemi bili neusklađenost obroka i kvaliteta hrane koju je konzumirala. U početku je bilo zabrinutosti oko logistike nošenja sve potrebne hrane i posuđa, ali postalo je očito da je uz odlučnost sve moguće. Zbog narušenog zdravlja, Bojana je odlučila krenuti u značajan put mršavljenja jer joj je danas pretjerano toplo.

Kada sam počela osjećati pojačanu agresiju i ljutnju, impulzivno reagirati na sve oko sebe, shvatila sam da je moje dobro u pitanju. Potraživši liječničku pomoć, posjetila sam endokrinologa i ispričala se što nisam uspostavila kontakt očima, uz objašnjenje da mi velika nervoza kvari vid. Izrazila sam joj svoju frustraciju zbog stalnog zbijanja samoigurnih šala i potrebe da tražim dodatnu stolicu gdje god sam išao. Dugo sam se vrijeme suzdržavala od dugih šetnji gradom. Spomenula sam joj želju za operacijom želuca, ne sluteći da se ona može obaviti ovdje u Beogradu. Potvrdila je moju izjavu i napomenula da je situacija krenula pozitivno.

Zbog prisutnosti koronavirusa našla sam se u dužem razdoblju čekanja. Nažalost, tijekom tog vremena moja je težina počela čak i rasti. Bila je to uznemirujuća situacija i osjećao sam se beznadno. Međutim, prijatelj me uvjerio da posegnem za trenerom, unatoč mom početnom skepticizmu. Prvo iskustvo bilo je nevjerojatno uznemirujuće, uzrokujući mi veliku nelagodu. Naš put je započeo rigoroznim treninzima i programom koji je zahtijevao da se nosim sa 185 kilograma, što je bilo prilično zahtjevno s obzirom na značajan gubitak težine koji sam već postigla. Podijelio sam svoje prehrambene navike s trenerom, izražavajući svoju zabrinutost i strepnju u vezi s procesom.

 

Kad sam s njim podijelila detalje svojih obroka, odmah mi je dao svoj plan i program. Kao rezultat toga, bila sam ugodno iznenađena kada sam otkrio da sada mogu uključiti voće u svoju prehranu, unatoč tome što je bilo strogo zabranjeno zbog sadržaja šećera u mom prethodnom režimu prehrane. Osim toga, saznala da mogu uživati ​​u grčkom jogurtu, leći, grahu i grašku kao dijelu svog novog plana prehrane. Više pogledajte ovdje.

Preporučujemo