Voja Nedeljković, iako je u “pedeset i nekoj” godini, svima nam je postao poznata ličnost.Mnogima se čini da z anjega oduvijek znaju iako nije toliko star.  Tijekom njegove opsežne i uspješne karijere radijske i televizijske ličnosti, čini se kao da je svaki pothvat koji je poduzeo bio predodređen za trijumf. Ostavio je neizbrisiv trag na više generacija koje su stasavale uz njega.

 

Kako kažu poznavatelji njegove mladosti, stalno je bio u društvu atraktivnih žena, pa ne čudi što se jednom od njih prije dvadesetak godina na kraju i oženio. Tijekom rada na “Trećem kanalu” imao je priliku upoznati Maju, koja je u to vrijeme bila studentica medicine. Na jednom zvaničnom događaju na kojem je ona radila kao promotor, putevi su im se susreli kada je Voja iznenada preuzeo program umjesto kolege Dejana Pantelića, koji nije mogao doći.

Tijekom gostovanja u emisiji “Od A do Da” Voja je duhovito nagađao da bi sudbina možda navela Deki da se uda za njega da se nisu uplele određene okolnosti, dajući tako zanimljiv obrt u svoju ljubavnu priču. Bračni par Nedeljković, Voja i Maja, nisu gubili vreme da uplove ljubavnu vezu i odmah su počeli da žive zajedno. Ubrzo su uslijedile uzbudljive vijesti koje su najavile njihovo skoro roditeljstvo.

Saželi smo vremensku traku putovanja tipičnog para koje se proteže nekoliko godina u jedno, koncentrirano iskustvo. Naš odnos je evoluirao i navikli smo jedno na drugo u stvarnom vremenu. Samo tri dana prije rođenja sina Đorđa, zavjete su izmijenili 7. kolovoza. Tijekom nekoliko godina više puta su me pitali o mojim planovima za brak. Na ovaj upit dosljedno sam odgovarao “četvrtak”. Četvrtak je bio idealan izbor jer se poklapao s mojim slobodnim danom i obično je bio lišen ikakvih obveza. Zanimljivo, pokazalo se da je dan našeg vjenčanja doista pao u četvrtak. Naknadno smo u nedjelju poželjeli dobrodošlicu našem djetetu na svijet.

 

Zbog poodmakle trudnoće Maja se tijekom vjenčanja odlučila za lepršavu ljetnu haljinu umjesto tradicionalne vjenčanice. Nakon što je odradio jednomjesečni ljetni angažman na moru, Voja se nedavno vratio u živopisnom lanenom kostimu i ljetnim papučama. U sebi svojstvenoj maniri, uvijek spreman da se podsmjehuje, u šali prepričava kako se oženio kao “postolar”.  Ova godina je značajna prekretnica za Nedeljkoviće jer slave skladnu bračnu zajednicu. Unatoč njihovoj rijetkoj prisutnosti na javnim okupljanjima, Voja je u intervjuu za HELLO! da kad god mediji zabilježe njihovu zajedničku fotografiju, ne propuštaju komentirati neospornu ljepotu Maje, koja radi kao liječnica u Zavodu za transfuziju krvi.

 

Čini mi se da im je od velike važnosti istaknuti činjenicu da je ona 18 godina mlađa od mene, kao da ta brojka ima neki značaj, iako je zapravo mlađa od 17. Osobno, razlika u godinama me nimalo ne smeta , jer sam u njoj otkrila nekoga tko mi unosi neizmjernu radost u život, unatoč činjenici da je 17 godina starija od mene. Na upit o njegovoj podobnosti da se natječe za cijenjenu titulu “supruga”, promptno je odgovorio: Bio bi zahtjevan zadatak skupiti sve potpise i da sam bio na toj listi. Moj prioritet je biti suprug pun podrške i ljubavi, osiguravajući da me ona doživljava u tom svjetlu. Izraz “muž” prenosi sliku idealnog muškarca, a ja nisam sigurna postoji li takav pojedinac doista.

Preporučujemo