Dušana Savića, proslavljenog bivšeg asa Crvene zvezde, može se prikladno opisati kao legendaran, domoljub, pravoslavac, inteligentan, šarmantan i duhovit pojedinac, sve to u jednoj rečenici.

U redovima kluba iz Ljutice Bogdana mogu se pronaći brojni izuzetni nogometaši, no onih koji su zaslužili privilegiju da ih pjesmom slavi cijela Marakana i čije se mišljenje nepokolebljivo uvažava bez obzira na godine, zaista je malo.

 

Premijera na crvenom tepihu filma “Dula Savić i tišina u Londonu”, filma koji opisuje nevjerojatan život Duleta Savića, uključujući i njegov kultni pogodak u posljednjoj minuti protiv “Arsenala”, za njega je bio nesvakidašnji događaj. Večer je okupila velikane filmske i sportske industrije, no pažnju su uistinu plijenili Savićevi unuci.

 

Naime poznato je da njegov sin Vujadin koji je također krenuo očevim stopama sa svojom nevjenčanom suprugom Mirkom Vasiljević poznatom glumicom ima četvero djece. Cijela porodica je jako vezana i unuci su za Duleta i njegovu suprugu nepresušan izvor sreće i svaki trenutak koji imaju koriste da bi ga proveli u društvu najmlađih članova porodice. Koliko svi poštiju Duleta moglo se vidjeti i na premijeri filma.

 

Duleta Savića mnogi često nazivaju najradosnijim djedom na svijetu. Uroš je u obitelji imao kćerku Lenu iz prethodnog braka s Tijanom, dok su ga sin Vujadin i šogorica Mirka Vasiljević darovali četvero unučadi: Adrijanom, Andrejom, Mihajlom i Anikom. U veselom raspoloženju Mirka je stajala pored mališana koji su došli iskazati podršku djedu, veselo pozirajući fotografima. Svi su se složili da su unuci Duleta Savića nesumnjivo preslatki, a kako je vrijeme brzo proletjelo primijetili su svjedočeći izuzetnom rastu djece. Fotografije pogledajte ovdje.

Preporučujemo