Marija Šerifović već više od tjedan dana s ponosom objavljuje vijest da je njezino kućanstvo dobilo novog člana koji je dodatno obogatio njezin dom. Naime, na Instagramu je otvoreno otkrila svoje iskustvo majčinstva preko surogat majke, ispričavši mukotrpan put koji je prošla do radosnog raspleta, koji je kasnije elaborirala u intervjuu za “Blic”.

Otkrilo se da je više puta pokušavala začeti i održati trudnoću bez ičije pomoći, a javnost je otkrila i da identitet oca ostaje misterij. Osim toga, objavljeno je da pjevačicu podršku pruža ponosna baka Verica Šerifović. Rijetkost je da Marija komunicira sa svojim obožavateljima putem medija dnevnog tiska i časopisa. Ovo se ponašanje može smatrati iznimkom. Sve što ima radije dijeli osobno bez ikakvih posrednika, koristeći svoju platformu Instagram profila i vrlo posjećeni YouTube kanal.

Preko ova dva kanala ona će nedvojbeno predstaviti svijetu svoju nasljednicu, makar to bio samo mali korak prema rastu. Nedavno je javnost saznala da je u Beograd stigla sa svojim prvijencem, čime je dodatno učvrstila svoju prisutnost. Rezidencija Marije Šerifović ponovo je postala predmet fascinacije “instagramera”. U kutu se nalazi prekrasno okićena božićna jelka, popraćena balonom u obliku rode, koji služi kao dokaz prisutnosti pjevačičinog intimnog kruga prijatelja koji su priredili divno iznenađenje. Nagađa se da bi uskoro mogla organizirati baby shower.

Iščekivanje da će upoznati dječaka i svjedočiti ima li ikakve sličnosti sa svojom ponosnom majkom opipljivo je među svima. Marija je najavila da su stigli u Beograd i u svom stilu se našalila da ona i njen sin počinju da primaju poklone.

Preporučujemo