Povodom drugog rođendana svoje kćeri Katje, Katarina Grujić i Marko Gobeljić priredili su veličanstvenu proslavu. Katja je, kaže pjevačica, dobila najpoželjnije darove, a najviše su je osvojili klavir i mikrofon od bake i djeda. Unatoč mladoj dobi, još nije razvila jaku želju za određenim stvarima. Međutim, uspio sam prikupiti saznanja o nekim od njenih omiljenih karikatura i viceva, kao io tome što voli i ne voli. Ne čudi da joj je apsolutni favorit Koko dinja koju sam joj svakako kupila. Kofer Melon čak je bio prisutan u ovoj prostoriji. Čvrsto se drži za nju, nosi je sa sobom kamo god ide, ne pokazujući zanimanje ni za jednu drugu igračku.

 

Očigledna strast koju mala Katja posjeduje prema glazbenom daru koji su joj podarili baka i djed dokaz je njezinog urođenog afiniteta prema glazbi. Poklon koji su joj darovali moji roditelji donio joj je neizmjernu radost. Ljubazno su joj kupili klavir i mikrofon. Kako je počela svirati i pjevati, ostaje za vidjeti čiji će put na kraju odabrati.

Nažalost, Marko nije mogao doći na rođendansku proslavu svoje kćeri, a Katarina je otkrila što je uzrok. Naravno, bit ćemo neprekidno povezani video pozivom, čak i u trenutku kada ona ugasi svjećicu i kada se preda torta. Naše pažljivo planiranje bilo je u tijeku već duže vrijeme, a prije samo nekoliko tjedana spomenuo je da će stići poslijepodne i otići kasno navečer. Ova me vijest ispunila neizmjernom srećom.

 

Svjesnasam da bi Katja bila nevjerojatno oduševljena jer ima jaku vezu s Markom. Nažalost, prije dva-tri dana dogodilo se nešto nepredviđeno, a ne ulazeći u detalje, čini se da je došlo do nekih komplikacija s nadležnima. Na kraju su propali aranžmani za putovanje i duboko mi je žao što nam se neće moći pridružiti. To je nedvojbeno izazovno, jer njegova fizička prisutnost nije jedina stvar koja mi nedostaje, već me i mentalno opterećuje. Ipak zahvaljujući tehnologiji Marko će moći poželjeti svojoj kćerkici sretan rođendan.

Preporučujemo