Pronalaženje partnera koji je vjeran i podržava, i emocionalno i fizički, može biti izazovan zadatak. Stoga, kada naiđete na nekoga tko pokazuje odanost i predanost, važno ga je čvrsto prihvatiti, kao dragocjenu kap vode na dlanu. Prema astrolozima, vjeruje se da neki znakovi zodijaka imaju predispoziciju prema preljubu, dok su drugi skloniji prakticiranju monogamije. Ako vjerujete da je naša sudbina zapisana u zvijezdama onda je ovaj članak za vas.

 

Rak

Osobe rođene u horoskopskom znaku Raka poznate su po nepokolebljivoj predanosti svojim partnerima. Varanje jednostavno nije u njihovoj prirodi, budući da duboko vjeruju u odanost i drže se snažnog moralnog kodeksa. Žestoko su zaštitnički nastrojeni prema svojim odnosima, kao i prema fizičkom prostoru koji dijele sa svojim voljenima. Za Rakove njihov dom ima poseban značaj, jer je sveto utočište. Udobnost njihovog kreveta, ljubav u partnerovom pogledu i umirujući zagrljaj, sve su to aspekti u koje Rak nikada neće sumnjati ili dovoditi u pitanje.

 

bik

Horoskopski znak Bik snažno se suprotstavlja privlačnosti iskušenja. Iako se sigurno prepuštaju životnim užicima, poput ukusne kuhinje, luksuznih pića, elegantnog odijevanja i strastvenih susreta ispunjenih veseljem, to ne znači da bi napustili svog partnera zbog primamljive ponude. Naprotiv, sve svoje radosti i užitke rado dijele sa svojim dragim partnerom. Kada se Bik obveže, to je vječna veza.

 

Riba

Na ovom popisu odanih pojedinaca nalaze se i Ribe, koje predstavljaju primjer bezgranične dobrote i velikodušnosti. Njihova je osjetljivost duboka, zbog čega je teško ukloniti ljubav iz njihovih srca. Njihova emocionalna stabilnost također je nepokolebljiva. Posjeduju dobro razumijevanje boli koju uzrokuju drugi i nesposobni su nanijeti takvu štetu nekom drugom. Umjesto toga, radije ulažu svoju energiju u svog partnera, istražujući dubine njegovog bića, umjesto da se upuštaju u površne igre s drugima.

Preporučujemo