Za sestre Rodić iz Titela javnost je saznala kada je jedna od njih uplovila u brak sa sinom Svetlane Cece Ražnatović. Naakon Bogdane i Bojana se udala z apoznatog momka sina Goce Božinovske. Dok su bile samo anonimne djevojke, Nataša, Bogdana i Bojana, tri sestre Rodić, doimale su se izrazito različitim jedna od druge. Velika transformacija koja je zaokupila pozornost brojnih pojedinaca bila je izvanredna estetska promjena. Naime, primjenom plastične kirurgije uspješno su premostili jaz između svog izvornog izgleda i oličenja savršenstva.

 

Prije nego što su se podvrgnule estetskoj operaciji, Nataša, Bogdan i Bojana već su slovile za zanosne osobe. Međutim, najistaknutiji aspekt njihove metamorfoze leži u dubokim estetskim promjenama koje su potpuno transformirale njihov vanjski izgled. Zajednica Veljka Ražnatovića i Bogdane Ražnatović, nekadašnje Rodić, izazvala je veliku znatiželju u javnosti. Ovu fascinaciju dodatno je potaknuo dolazak njihova dva sina. Bogdana, sa svojom besprijekornom reputacijom i staloženim držanjem u javnosti, brzo je prikupila značajan broj pratitelja na raznim platformama društvenih medija. Bogdanin modni smisao, karakteriziran njezinim suvremenim stilom i pomno odabranim kombinacijama, zaokupio je zanimanje ljubitelja mode. Unatoč istaknutoj prisutnosti u javnosti, vješto je sačuvala osjećaj privatnosti, vješto izbjegavajući pretjeranu pozornost.

Prije nego što je postala poznata u javnosti, zanosna diplomirana pravnica Bojana Rodić mnoge je pojedince osvojila svojim intrigantnim objavama na Instagramu. Njezina nevjerojatna metamorfoza, koju je otvoreno dokumentirala na raznim platformama društvenih medija, nedvojbeno je upečatljiva. Unatoč evidentnim promjenama, njezini obožavatelji isticali su njezinu urođenu privlačnost, tvrdeći da je i prije zahvata posjedovala ljepotu.

Uz impresivnih 25 tisuća pratitelja na Instagramu, Nataša je uspjela steći i diplomu medijskog menadžmenta. Pregledavanjem njezinog profila može se pratiti evolucija njezinog stila i fizičkog izgleda od 2013. godine naovamo. Jednostavan pogled na njezine starije slike otkriva zamjetne transformacije kroz koje je prošla. Javnost su nesumnjivo osvojile primjetne transformacije fizičkog izgleda Nataše, Bogdana i Bojane. Komentar na društvenim mrežama čak je primijetio: “Gotovo kao da su bili podvrgnuti identičnim kirurškim zahvatima.

Preporučujemo