Neosporan dokaz snage trijumfa ljubavi ilustruju Ana Ivanović i Bastijan Schweinsteiger.  Danas uživaju u braku i imaju tri sina koji su kruna njihove ljubavi. U sferi sporta naša tenisačica osvojila je srca svojom zanosnom ljepotom i besprijekornim držanjem. Brojne udvarače šutke je trpjela, a njezin prvi susret s njemačkim nogometašem nije prošao glatko. – Ne, cijenim ponudu, ali već sam duboko zaljubljen – odgovorio je njemački sportaš koji je uživao u blaženoj sedmogodišnjoj romansi s minhenskom manekenkom Sarom Brandner. Unatoč raširenom iščekivanju njihovog skorog vjenčanja, njihovoj je vezi došao kraj 2014. Pravi uzrok otkriven je tek kasnije: Bastijan se strastveno zaljubio u Anu.

 

Bayernov košarkaški trener Svetislav Pešić otkrio je za njemački Bild istinitu priču o tome kako su se putevi Ane i Basti ukrstili: “Ivana, moja kći, imala je zadovoljstvo upoznati Anu Ivanović i mog dragog prijatelja Bastijana Švajnštejgera, koji su uključeni u srdačnu povezanost. Svjedočeći privrženoj vezi između njih, postalo je vidljivo da su ova djeca razvila duboku naklonost jedno prema drugom, često ih se viđa kako se drže za ruke”, otkrio je Pešić.

 

Nogometaš je prije Ane bio u dugogodišnjoj romansi s manekenkom Sarom Brandner za koju se vjerovalo da ga usmjerava prema braku. Ipak, nakon što je upoznao Anu, raskinuo je sedmogodišnju vezu, nakon čega je nastao kaos. Njemački mediji nisu imali milosti prema nedavno vjenčanom paru. Ana se suočila s optužbama da je uništila Bastijanovu prethodnu vezu, pa čak i da je otela nogometaša koji je prvotno trebao oženiti Saru. No, plime su se brzo preokrenule i vrlo brzo su postali jedan od najomiljenijih parova u očima njemačkih medija.

Isprva su Bastijan i Ana bili samo prijatelji, a ljubav se rodila kasnije. Njihova je veza počela cvjetati dok se Ana 2014. natjecala na US Openu u New Yorku. U osamljenom okruženju u Njemačkoj, daleko od znatiželjnih pogleda, zaručili su se. Bastijan je pedantno organizirao besprijekornu večer, koja je kulminirala iskrenom prosidbom našem cijenjenom tenisaču. Prsten, nabavljen iz renomiranog prodavaonice nakita, stigao je točno na vrijeme da ovoj prigodi doda dodatni dašak elegancije. O zarukama para doznalo se kada se Ana pojavila na ceremoniji u Londonu, pokazujući zapanjujući i luksuzni zaručnički prsten na svom prstu. Dana 12. srpnja 2016. u čarobnoj Veneciji održano je čarobno vjenčanje koje je zaokupilo više od dvije stotine svjetskih medija. Svečanosti su započele civilnom ceremonijom održanom u elegantnoj “Sala degli Stucchi” prvog dana, nakon čega je drugog dana uslijedilo prekrasno crkveno vjenčanje. Samo tridesetak minuta nakon njihovog vjenčanja, Ana ne gubi vrijeme da podijeli njihovu prvu zajedničku fotografiju s Bastijanom.

 

 

Preporučujemo