Kako nas je oduševila televizijska serija “Toma”, blagdansko vrijeme postalo nam je još draže. Dok smo se uživljavali u zadivljujuću priču o životu slavnog pjevača, znatiželja se sasvim prirodno okrenula prema tome kako Božić slavi glavni glumac, Milan Marić kojeg je ova uloga lansirala u sam vrh popularnosti.

Tijekom intervjua koji je dao za medije za a Novu godinu, atraktivni glumac podijelio je svoje planove kako blagdane iskoristiti kao zasluženi predah od napornog godišnjeg doba te dati prednost kvalitetnom druženju s najdražima. Ako ste ikada razmišljali o pojedincima koji mu trenutno pružaju društvo tijekom ovih vremena, obično povezanih s obiteljskim vezama, nećemo vas ostaviti u iščekivanju. Ovu informaciju zapravo je na Instagramu objavio sam Milan.

Na fotografiji kojom je zabilježio poseban trenutak, napisao je: “Sretan Božić od nas, brkatih”, dok je pozirao sa svojom voljenom patuljastim šnaucerom Nikom. Prema prethodnom intervjuu za magazin “Pas”, glumac  je potvrdio danjegov pas  trenutno živi sa njegovim roditeljima roditeljima. S obzirom na zahtjevnost mog posla, nužno je da se ona nalazi uz njih. Pružaju  joj osjećaj sigurnosti i lakoće.

 

Ovaj je aranžman poželjniji od zatvaranja na dulje vrijeme, jer moja snimanja  često mogu potrajati 13 do 14 sati. Za nju bi bilo nepovoljno da bude stavljena pod skrbništvo nepoznatih osoba i da se stalno seli. Stoga redovito posjećujem kuću svojih roditelja kako bih je uzeo, dopuštajući joj da me prati nekoliko dana prije nego što je vratim, ponavljajući ovaj ciklus kad god je to moguće. Da li je slavnom glumcu i njegovom psu još neko pravio društvo nije poznato.

Preporučujemo