Na Badnjak u Beogradu pjevačica Teodora Džehverović podvrgnuta je operativnom zahvatu. Nažalost, godina joj je počela negativno jer je morala na hitnu intervenciju zbog puknuća ciste. Ipak, zdravlje Teodore Džehverović je na vrijeme uspješno stabilizovano. Od početka ove godine, dragi moji, suočila sam se s brojnim izazovima.

 

Baš kad se činilo da se stvari popravljaju, uhvatili su me nesnosni bolovi u trbuhu. Operirana sam na Badnjak zbog pucanja ciste na jajniku, što je dodatno pogoršalo moje stanje. Međutim, sa zadovoljstvom mogu izvijestiti da se sada osjećam mnogo bolje.

 

Trenutno je sve u redu, osim, naravno, nelagode koju uzrokuju moje rane. Ipak, i dalje se nadam da će sve na kraju biti u redu i da će moje ozljede zacijeliti bez problema. Unatoč ovom neuspjehu, moje uvjerenje ostaje nepokolebljivo da će ova godina biti zaista izvanredna, i željno je očekujem s velikim entuzijazmom. Ove osjećaje je iznijela sama pjevačica na društvenim mrežama.

 

Prema riječima Gordane Džehverović, Teodorine majke, vidjelo se da ona stoji uz kćerku i podržava razvoj stvari. “Teodora je otpuštena iz bolnice i sada je kod nas, pa nam je mnogo lakše brinuti se o njoj. Srećom, sve je prošlo u najboljem redu i zahvalni smo Bogu na tome. Sve se dogodilo na Badnjak, i za samo 10 minuta naši životi su se neočekivano preokrenuli, ali sada se sve vratilo na svoje i ona se polako oporavlja”, rekla je Goca Džehverović u razgovoru za medije. Teodora je, u želji da sve informira, donijela odluku o otkazivanju zakazanog nastupa za 1. siječnja. Skromno je izrazila žaljenje i objasnila da zbog trenutnog zdravstvenog stanja sve planove mora odgoditi za kasniji datum. Njeni pratioci su joj u komentarima poželjeli brzi oporavak.

Preporučujemo