U svojoj tridesetogodišnjoj karijeri Indira Radić ne samo da je iznjedrila brojne hitove s vrha top lista, već se neumorno trudila etablirati se kao jedna od najtraženijih folk pjevačica. Ipak, dosljedno i ponosno tvrdi da joj je najveći uspjeh u životu sin Severin. Ona je prošla pravu Golgotu kada ga je njenbivši muž kada je bio mali odveo bez njenog znanja u Bosnu i nije ga vidjela godinama.  Indira je krajem 2017. radosno objavila da se 32-godišnjak Severin Radić 2014. oženio zanosnom Ruskinjom Elinom.

 

Sada sam ponosna baka dragog dječaka po imenu Mihael. Neka napreduje u dobrom zdravlju i neka naša obitelj i dalje raste, jer djeca su zaista najvrjednije blago na svijetu napisala je tada na svom profilu.

Severin i Elina susreli su se uz more u Turskoj, no njihova je veza potrajala i nakon odmora. Jednog dana mi je prišao i najavio svoj plan putovanja u Moskvu. Prvo sam pretpostavila da misli na hotel “Moskva” na Terazijama i raspitivala se o njegovim namerama. Međutim, pojasnio je: “Ne, mama, ja zapravo idem u Rusiju.” Krenuo je u trodnevni posjet kako bi vidio Elinu.

 

Po njegovom povratku njihova stalna komunikacija na Skypeu i svakodnevni razgovori dali su mi do znanja da je među njima procvala ljubav. Pjevačica je, kao i svaka majka, izrazila zabrinutost za dobrobit svog sina u stranoj zemlji. U svakoj prilici kad bih se ukrcala na avion za svoje vikend nastupe u Švicarskoj ili Njemačkoj, on bi odmah otputovao u Moskvu. On je to skrivao od mene, pribavljajući sredstva od poznanika kako bi osigurao moje neznanje. Na kraju je otkrio da ulazi u brak. Otkako se moj sin oženio i predstavio Elinu kao svoju ženu, osjećam se kao da sam dobila kćer. Ovo mi je životni san i presretna sam što sam ga napokon ostvario. Naša je veza besprijekorna, gotovo kao da je sudbina orkestrirala našu zajednicu.

 

Preporučujemo