Za one koji su željno očekivali dolazak 2024. i razmišljaju o mogućnosti vjenčanja, nebeska tijela spremaju odgovor. Zavirite u godine koje dolaze, ali imajte na umu da horoskop samo daje smjernice, a ne apsolutnu sigurnost. Ovako možete protumačiti astrološku prognozu o tome koji znakovi zodijaka imaju potencijal za stupanje u brak u nadolazećoj godini. Ako je i vaša želja da stanete na ludi kamen ove godine provjerite kakve vam šanse daju zvijezde.

 

OVAN

Vatrena i odvažna priroda Ovna predstavlja izazov kada je u pitanju kontrola. Unatoč tome, upravo će ih ova bit učiniti krajnje zadivljujućima u nadolazećoj godini, uzrokujući da potencijalni partneri budu bez napora očarani. Optimalno vrijeme za izglede za brak leži unutar prvih šest mjeseci u godini. Ako netko prihvati, čeka ga razdoblje blaženog zadovoljstva.

BIK

2024. bi trebala donijeti neočekivane preokrete za Bika, unatoč njegovoj reputaciji stabilnosti. Horoskop predviđa turbulencije na horizontu. Što se tiče srčanih pitanja, postoji mogućnost prekida ljubavne veze, no upravo taj čin mogao bi otvoriti put potencijalnom braku. Kako se partneri razilaze, njihove nekoć vatrene strasti ohladit će se, dopuštajući im da razmišljaju o dubokoj ljubavi i poštovanju koje gaje jedno prema drugome. Ova introspekcija će u konačnici dovesti do ponovnog susreta kojeg karakterizira još veći sklad. Uslijedit će pomirenje koje će kulminirati veselim vjenčanjem.

 

RAK

U području horoskopa, Rak se ističe kao vrlo empatičan i suosjećajan znak, uvijek željan pružiti ruku pomoći. U 2024. godini vaša sklonost da njegujete svog partnera i da mu se svim srcem posvetite zauzet će središnje mjesto. Astrolozi sugeriraju da bi se važni događaji mogli odvijati tijekom putovanja, stoga, ako se nađete na putovanju sa svojom dragom osobom, predvidite mogućnost bračne ponude.

ŠKORPION

U 2024. vašeg će partnera privući intenzivna strast Škorpiona. Horoskop predviđa da će romansa i zabava utrti put značajnim obvezama, osobito za one koji su već vezali čvor. Ostavite za sobom neuspjehe iz prošlosti i prihvatite mogućnost veće sreće ovaj put!

 

JARAC

Kada Jarac, poznat po svojoj upornosti i nagonu, postane odlučan postići nešto, ništa im ne može stati na put. U 2024. godini fokus im je na rješavanju bračnog statusa. Dok se ponekad bore upravljati svojim emocijama, prisutnost dubokog osjećaja poštovanja i razumijevanja nedvojbeno će ih natjerati da uskoče u brak.

Preporučujemo