Željno iščekivani dolazak svoje prinoves nestrpljenjem iščekuju voditelj Ognjen Amidžić i njegova odabranica Mina Naumović. I dok su Ognjen i Mina donijeli odluku o imenu ćerke, za sada to još kriju i ne žele da ga podijele sa javnosti. Ipak sigurni smo da će se ono vrlo brzo saznati. Ime za naše dijete je odabrano, ali ga trenutno ne mogu otkriti.

 

Nakon što donesemo konačnu odluku, objavit ćemo je. Proces odabira imena bio je zajednički napor, bez ikakvog prosuđivanja jer smo dijelili odgovornost. To je delikatna stvar, koja se lako može pogrešno riješiti, iako se ja često šalim. No, uspjeli smo se brzo i bez muke dogovoriti – kazao je Amidižić, ističući da Minina trudnoća  dobro napreduje.

Kako voditelj navodi za Blic, Mina je oličenje idealne buduće majke. Ona sve rješava elegantno i staloženo, ne ostavljajući mjesta prigovorima. Njezino je stanje besprijekorno, do te mjere da ljudi ne bi ni shvatili da je trudna. U očima svog muža ona ne samo da je lijepa nego i zrači još većim sjajem. Uz to, voditelj je ponosno istaknuo kako njegov sin Matija s Minom ima prekrasnu vezu, što ga ispunjava neizmjernim ponosom.

 

– Naše funkcioniranje je maksimalno optimalno. Posjedujemo obilje međusobnog razumijevanja. S ljubavlju koja izvire sa svih strana, područje mogućnosti se beskrajno širi. Naše trenutno stanje je izuzetno i optimističan sam da ćemo tu putanju zadržati i nadmašiti je u budućnosti – potvrđuje. Na pitanje o njegovoj razini strogosti kao  oca, on priznaje da bi, općenito gledano, trebaousvojiti stroži pristup, iako trenutno ima  prijateljsko ponašanje sa svojim sinom, priznajući potrebu za realnom i jasnom promjenom.

Preporučujemo