Nakon dva braka, čovjek kojem je uvijek bila potrebna ljudska veza sada je sam Na srpskom je Milan Petrović, na latinskom mu je postavljena dijagnoza “Cupido Sexis enormis” (preterana seksualna želja).

Ovakva slučaj je samo jedan u Srbiji, a možda i u Evropi. Prvi put je javno progovorio o svojim iznadprosječnim bolovima, upornim erekcijama i činjenici da mu nijedan tretman nije dao rezultate i da često nije imao novca za liječenje.

Nakon 40 godina, Milan je odlučio da o svemu sada progovori, jer je to u prošlom veku bila tema koja nije bila baš zgodna niti dostupna javnosti, iako je bio medicinski slučaj. Milan je takođe svedočio da mu je veličina penisa bila natprosečna, ali nije želeo da otkrije tačnu veličinu osim da je rekao da je veća od 20 centimetara. “Legenda” o njemu kruži još od vremena kada nije želeo da bude poznat i govorio da je takav rođen.

– Ono što ja imam, to ne možete dobiti, to sam nasledio od muškaraca, od oca, dede, pradede, ima ljudi koji imaju to isto – rekao je Milan, objašnjavajući da su mu rekli u bolnici. Erekcija je dugotrajna, traje cijeli dan i noć i obično ga nakon toga dovede u hitnu pomoć. – Kada sam bio u osnovnoj skoli sam primetio da druga deca to ne rade.Kada sam ja bila u osnovnoj skola sam tri puta isao u toalet…Ko je to kasnije rekao?Kako sam mogao da govorim takve stvari roditeljima Zašto? Prvi put sam došla na kliniku kada sam se prvi put udala, prije nego što se moja kćerka rodila. Prvo me je bilo sramota da idem u Hitnu, pa sam izdržao te muke, spasila me bivša žena, pozvala hitnu i otišla u bolnicu u Kruševac pa u Beograd, jako bolno, strašno – priča Milan. je na klinici rečeno da poznati glumac Michael Douglas ima isti zdravstveni problem. Milan je preživio dva braka i dvoje djece.

– Nema gde mi se to ne dešava, u bazenu, na sportskom terenu, na košarkaškom terenu, na fudbalskom terenu, pa moram da treniram protiv toga, a najgore je negde daleko od kuće ili na žurci, a to je Milan. Rekao je da je strašno, dok su njegovi prijatelji rekli da skoro da nije preživeo jednu kritičnu situaciju. A kada se to dogodilo, skoro se trgnuo od bola, a noge su mu prestale. – rekao je Milan, istovario sam 90 tona cementa iz kamiona, ali nisam bio nimalo umoran. Njegovi prijatelji su potvrdili njegovu ogromnu fizičku snagu. Milanov problem je bio medicinski, jer njegova proizvodnja testosterona nije bila dva ili tri puta normalna, već stotinu puta. Bio je jedini u Srbiji, a na klinici su mu rekli da je možda jedini u Evropi. Kada je odlučio da progovori o svom iskušenju, dobio je podršku svih svojih prijatelja, koji su rekli da je borac i veoma pozitivna osoba. Znaju sa čime se Milan bori i neće mu biti lako.

Preporučujemo