Vladimir Vlado Georgiev, također poznat pod nadimkom Barba, multitalentirani je srpski umjetnik koji se ističe kao pjevač, tekstopisac, skladatelj i producent. Stekao je reputaciju jedne od najprivlačnijih osoba u glazbenoj industriji, cijenjen zbog svog neosporivog šarma. Poznato je i da ima prilično prijeku narav. Rođen 6. lipnja 1976. u Dubrovniku, Vlado je svoje formativne godine proveo u Herceg Novom, gdje je završio školovanje na cijenjenoj Srednjoj glazbenoj školi. Odgajan od strane roditelja Borke i Dragoljuba, zajedno sa starijim bratom Sašom, Vlad je odgojen uz snažnu privrženost tradicionalnim vrijednostima. Unatoč suzdržanosti, roditelji nisu bili oduševljeni njegovom odlukom da se bavi glazbom, jer su željeli da odabere sigurniji put. U početku je Vlado želio postati jazz glazbenik te se okušao u sviranju harmonike, sintesajzera i klavira. Devedesetih se preselio u Beograd, gdje je nakratko boravio u hotelu Turist u Sarajevskoj ulici, koji je bio poznat po pristupačnim cijenama i u kojem su boravile tadašnje izbjeglice.

Tijekom cijelog razdoblja hiperinflacije suočavao se s golemim izazovima jer je polovicu svoje zarade morao izdvajati za kupnju cigareta. Kao podstanar, oslanjao se na pomoć guvernante Seke u obavljanju kućanskih poslova, s obzirom na njegovu ograničenu dostupnost. Vlado, strastveni zaljubljenik u more, svojim je “Harley Davidsonom” krenuo na nevjerojatno putovanje, obišavši pola svijeta. Također je osvojio moćne Himalaje, pokazujući svoj avanturistički duh. Uz svoju žeđ za istraživanjem, Vlado uživa u uživanju u finim vinima, uranjanju u zadivljujuće ribarske priče i pronalaženju utjehe uz rub vode dok skuplja impresivnu kolekciju globusa. Vodeni sportovi i čamci pobudili su njegovo zanimanje, dok njegovo prethodno bavljenje džudom odražava njegovu predanost tjelesnom treningu. Vlado gadi žene koje pokazuju nametljivo i dominantno ponašanje u društvu, umjesto da gravitiraju prema onima koje utjelovljuju normalnost i umjerenost. Otvoreno priznaje nevjeru u prethodnim vezama, ali priznaje da je i on doživio izdaju.

Tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća dijelio ga je romantična veza s poznatom pjevačicom Marinom Perazić, koja ga je svojedobno nazivala svojim intimnim suputnikom. U razdoblju od sedam godina Vlado je bio u ljubavnoj vezi s Irenom Market, koja je bila zaposlena u njegovoj tvrtki VG Art te je kratko bila njegova PR menadžerica. Irena se 2015. godine vjenčala sa Srbinom koji živi u Americi, a Vlado joj je od srca čestitao. Osim toga, imao je kratku ljubavnu vezu s crnogorskom glumicom Andreom Mugoša.
Razlog njihovog razlaza proizašao je iz njezine nesposobnosti da podnese njegov stil života. Godine 2013. upustio se u ljubavnu vezu s četrnaest godina mlađom manekenkom Milicom Samardžija iz Nove Pazove. Njihov prvi susret dogodio se tijekom audicije za spot “Iskreno”. U ljeto 2014. njihovu su vezu snimili paparazzi, zbog čega je Vlado raskinuo vezu s Milicom. Međutim, nakon godinu dana shvatili su da osjećaji jedno prema drugome nisu nestali, što ih je potaknulo na pomirenje. Kako bi obilježili pjevačev 40. rođendan, orkestrirali su lažnu ceremoniju vjenčanja na kojoj su obje strane odbile reći “da”.

Vlado Georgiev uspješno je održavao privatan ljubavni život, skrivajući ga od očiju javnosti. Dugogodišnji je u ljubavnoj vezi s Milicom Samardžijom, koja je od njega mlađa 15 godina. Par trenutno živi zajedno u izvanbračnoj zajednici. Usko prateći svoje odabranike, Milica ih često prati na značajnim prigodama. U međuvremenu, par je u svoje živote primio dvije kćeri: Sofiju i Elenu. U posebnoj prigodi uputili su intrigantan poziv najbližoj rodbini, okupljajući se u restoranu. Matičarka ih je srdačno dočekala, no na pitanje hoće li se vjenčati, začudo su odbili. Uz njihovu zajedničku odluku protiv braka, našli su zajednički jezik oko raznih drugih stvari, učvrstivši svoj dogovor.

 

Milica i ja dijelimo tako duboku razinu sinkronizacije da bih rekao da se savršeno slažemo. Naše se misli besprijekorno usklađuju, od međusobnog protivljenja matičaru do naše nepokolebljive usredotočenosti na bitne činjenice. Taj je osjećaj rječito izrazio kada je naglasio da naša zajednička perspektiva daje prioritet samo onome što je uistinu važno. U ljeto 2014. godine, u prekrasnoj zemlji Crnoj Gori, paparazzi su snimili njihovu prvu zajedničku fotografiju u njegovom rodnom Herceg Novom.
Unatoč povremenim komplikacijama u vezi, doživjeli su višestruke svađe i pomirenja. Unatoč tome, osoba koja je nekoć bila poznata kao vječni neženja, izbjegavajući obiteljske obveze dulje vrijeme, na kraju je pronašla utjehu i stabilnost.

Preporučujemo