Omiljena glumica, poznata po ulozi Salvete u nadaleko hvaljenoj seriji Kursadžije, u 52. godini ne samo da je osvojila srca brojnih gledatelja, već je i postala majka, čime je ostvarila svoju životnu želju. Unatoč tome što ju je bivši partner Ljiljane Jakšić napustio tijekom trudnoće, nisu pokazali nikakav interes za razvoj odnosa s kćeri Darijom niti za preuzimanje roditeljskih obaveza. Nakon što je moj san postao stvarnost, moj je partner izgubio motivaciju i odlučio krenuti svojim putem. Ne smatram ga odgovornim što ne želi biti roditelj, ali zbunjena sam njegovom odlukom. Takve je osjećaje glumica izrazila o ocu svog djeteta, koji je, kasnije ćemo saznati, znatno mlađi od nje. Nikada ih nismo vidjeli zajedno a ona ne želi da otkriva njegov identitet.

Nakon što je otkrila svoje sretno stanje i skori dolazak kćeri, doživjela je besprimjernu radost, postavši oličenje sreće. Unatoč odluci bivšeg partnera Ljiljane Jakšić da se odvoji od situacije i krene vlastitim putem, osobito u razdoblju velike osjetljivosti za ženu, umjetnik je ostao uporan i nepokolebljiv. Ljiljanin cijeli život vrti se oko kćeri, stavljajući je iznad svega. Umjetnici nijedan zadatak nije previše izazovan kada je u pitanju Daria, jer ona služi kao Ljiljanin krajnji izvor snage, inspiracije i vitalnosti. Okolnosti su se posložile bez moje svjesne odluke, ali nisam mogla biti sretnija kako su stvari ispale. Od samog početka pa do ovog trenutka, prisutnost Darije u mom životu donosi mi neizmjernu radost. Nisu samo njezine riječi, već sam pogled na nju i misli koje budi ono što mi ispunjava dane srećom. Čak iu trenucima kada se osjećam kao da trčim na prazno, kada umor prijeti da me svlada i preispitujem svoju sposobnost da nastavim dalje, pomisao na nju mi ​​daje snagu. Ona je uvijek pokretačka snaga mog rada – to je za nas oboje, za našu malu obitelj. Bilo da smo na turneji ili bilo gdje drugdje, moj najveći prioritet je osigurati njezinu sreću, naučiti je vrijednim lekcijama. Svaka radnja koju poduzimam usmjerena je na stvaranje osjećaja dobrobiti za nas oboje. Glumica se potom prisjetila različitih emocionalnih stanja koja je proživjela u to vrijeme.

 

U tom trenutku preplavio me neodoljiv osjećaj sreće i radosti, ispunjavajući me sigurnošću da će se čitavo trajanje moje trudnoće odvijati glatko, da bi konačno kulminiralo u dragom trenutku kada ću ljuljati svoje dijete u zagrljaju punom ljubavi. Nažalost, pred žene se u trudnoći pojavljuju brojni izazovi, a ja sam, unatoč osmom mjesecu, ustrajala i nastavila raditi bez ikakvog rodiljnog dopusta. Nakon samo mjesec dana od poroda, glavna mi je briga bila mogu li stati u skadarlijski kostim za posao. Ostalo se činilo trivijalnim, čak i moj odnos s bivšim partnerom. Ova hrabra samohrana majka za “Blic” je ispričala da više ne razmišlja o bivšem partneru niti o razlozima njegovog odlaska. Procjena njegovog opravdanja nije moja odgovornost, niti se imam želju time baviti. Odluka o tome hoće li nešto poduzeti ili ne ovisi isključivo o njemu, a njegov je prerogativ da donese tu odluku. U konačnici, ishod njegove odluke njegova je briga. Suočavanje s izazovnim situacijama neizbježan je dio života koji može uzrokovati emocionalnu bol; međutim, svi mi doživljavamo ove okolnosti i moramo se snalaziti kroz njih, prihvaćati i konačno ići naprijed.

 

Prije nekoliko godina isticala je važnost prihvaćanja, a od tada nije bilo značajnijih promjena u dinamici između njezine bivše partnerice Ljiljane Jakšić i njihove kćeri. Međutim, vrijedi napomenuti da Darija, njihova kći, izrasta u ljupku, inteligentnu i zadovoljnu mladu djevojku, zahvaljujući trudu svoje majke da nadoknadi očevu odsutnost.

Preporučujemo