Ceca je jedna od najpopularnijih folk pjevačica već tri decenije i mediji stalno nešto pišu o njoj. U središte pozornosti Ceca Ražnatović dospjela je prije dvije godine kada je Željkova kći Sofija javno izjavila da želi dio očeve imovine. Iako je poznato da je Ražnatović iza sebe ostavio popriličan broj nekretnina, ono što se ne zna je da je jedna od tih nekretnina zapravo kuća Cece Ražnatović, koju je ona dobila nakon njegove smrti.

Upravo iz tog razloga Željkova djeca nemaju nikakva prava na vilu koja se nalazi u Ayia Napi. U društvu svoje djece, imao sam zadovoljstvo posjetiti Cipar na prijedlog dragog prijatelja. Područje koje me najviše osvojilo je očaravajuća regija oko Ayia Nape. Bez oklijevanja sam donio odluku da se smjestim na ovom idiličnom primorskom mjestu, gdje imam sreću uživati ​​u potpunoj osami. Ova akvizicija je omogućena uz neprocjenjivu pomoć mog prijatelja, Fotosa Pitađisa, odvjetnika i bivšeg Romaninog partnera. Zajedno smo osigurali luksuznu nekretninu koja je savršeno zadovoljila moje želje. Prema riječima bliskih suradnika srpske slavne osobe, njezino ciparsko utočište prostire se na impresivnih 400 četvornih metara, dok se njezina vila na Dedinju može pohvaliti još raskošnijim namještajem. Nakon godina provedenih u ovoj otočnoj zemlji, Ceca je razvila istinsku naklonost prema njenom okruženju, sklopila značajna prijateljstva i osigurala da i njezina djeca ondje dobiju kvalitetno obrazovanje.

Obilježena uobičajenom primorskom estetikom, kuća odiše neodoljivom prisutnošću bijele boje. Pristup središnjem ulazu ostvaruje se preko balkona, dok popločani put vodi posjetitelje kroz dvorište, što u konačnici vodi do prostrane terase sa strane. Ceca utjehu pronalazi na balkonu, jer ne samo da pruža prekrasan pogled na ocean, već i izravan pristup bazenu. Unatoč blizini plaže, udaljenoj svega četrdesetak metara, Cecu rijetko kad privuče njezina obala. U carstvu svijeta Cece Ražnatović, digitalnoj domeni poznatoj kao Svet Portal SvetPrintscreen Youtube/Story, postoji posebna destinacija koja ima veliku privlačnost. Smješteno između vrata i obale, ovo zanimljivo mjesto ima oblik vile-kapelice. Unutar njegovih zidova krase živopisne freske, koje je osveštalo sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve. Unatoč ograničenoj interakciji sa zajednicom, uvijek ima društvo. Uz njezinu sestru Lidiju i njezinu obitelj, Veljko i Anastasija, koji su se školovali u okolici, također rado posjećuju Cipar. Kako se obitelj s vremenom povećala, Bogdanova snaha i njezini sinovi također su postali dragi gosti.

Kuća Cece Ražnatović, koja se nalazi na Cipru, trenutno je u fazi renoviranja pod nadzorom Viki Miljković, tvrtke njezine kume. Uskoro se očekuje završetak transformacije koja će rezultirati potpuno drugačijim izgledom. Ceca je izrazila želju za novom kućom s puno staklenih površina, dovoljnom prirodnom svjetlošću, spojem modernog i udobnog interijera te pogledom na more. Arhitekti iz Miljkovića tada su osmislili projekt koji je neizmjerno obradovao omiljenu folk divu. Prema riječima Svetlane, prvi susret sa Željkovim likom dogodio se na stranicama jednog časopisa. Istog je trenutka osjetila neodoljivu želju da se uda za njega, uvjerena da je pronašla ljubav svog života. Nevjerojatno, njezin će san o susretu s njim uskoro postati stvarnost.

Na jednom događanju upoznao nas je Oliver Mandić. Od tada se pojavila izmišljena priča da mi je Arkan podšišao kosu. Željko mi je, obraćajući se, rekao: “Jesi li ti poznata osoba koju redovito posjećujem?” Ovo me iskustvo ostavilo traumatiziranom i uplašenom. Unatoč tome, nastavili smo naše susrete, a prvi poljubac sam ja inicirala! Moja naklonost prema Željku nije proizašla iz njegovog utjecaja, već iz njegovih osobina kao osobe, uključujući njegov karakter, fizički izgled i ljudske osobine. Ono što me osvaja je netko tko u meni može probuditi duboke emocije i donijeti mi sreću, a ne fokusirati se samo na svoju moć ili veličinu svog bankovnog računa – kako je jednom prilikom rekla pjevačica. O svadbi Cece i Arkana već je objavljeno dosta informacija, uključujući i činjenicu da su ovu prigodu popratili ugledni mediji poput BBC-ja i CNN-a.

Preporučujemo