Milomir Marić je po mišljenju mnogih  predstavnik samog dna novinarstva ali je u Srbiji prilično popularan. Trenutno na cenjenoj poziciji glavnog i odgovornog urednika na televiziji “Hepi” je Milomir Marić, srpski publicista, urednik, televizijski voditelj i novinar. Marić, koji je i poznati autor, prepoznat je po svom radu kao voditelj emisija Ćirilica i Goli život, kao i jutarnjeg programa Dobro jutro, Srbijo. Rođen je u Gornjem Milanovcu, Marić sada živi u Beogradu.

Njegov put u novinarstvu započeo je još kao student Fakulteta političkih nauka u Beogradu. Devedesetih je obavljao cijenjenu ulogu glavnog i odgovornog urednika u uglednom listu “Duga” i stekao priznanje za vođenje smelih intervjua s političkim neistomišljenicima, bivšim komunističkim funkcionerima, kriminalcima i pojedincima čiji je rad često nailazio na pohvale i kritike. suočavaju sa cenzurom. U početku svoje novinarske karijere u Podgorici susreo se sa Vesnom Radusinović, koja je tada imala oko petnaest godina. Njegovi članci su se prvenstveno fokusirali na noćni život jugoslovenskih prestonica, a u nedostatku klubova i diskoteka u Podgorici, našao se u razgovoru sa srednjoškolkom. Međutim, dinamika patrijarhalne porodice spriječila je Marića da prati njen dom, pa su njihovi životi od tog trenutka krenuli odvojenim putevima. Vesna se, s druge strane, preselila u Beograd tokom četvrte godine srednje škole i na kraju završila studije novinarstva na Fakultetu političkih nauka u glavnom gradu Srbije. Upravo u Klubu književnika ukrstila se sa Dževadom Tuzlićem, novinarom i filmskim kritičarem iz Sarajeva, i njihova veza je procvjetala. Godinu dana kasnije, vjenčali su se i preselili u Sarajevo, gdje je Vesna bila urednica kulturno-umjetničkog programa na “Televiziji Sarajevo”. Zajedno su radosno dočekali sina Vedrana, a kada je izbio rat, donijeli su odluku da se presele u Njemačku. Na kraju se Vesna sa Vedranom vratila u Beograd i obezbedila mesto PR stručnjaka na televiziji “BK”. Tamo se ponovo sastala sa Marićem. Sarađujući na predstavama “Intervju” i “Duga”, na kraju su odlučili da grade zajednički život. Novinarka iz Beograda prigrlila je Vedrana kao svog, a njihova veza je uzvraćena ljubavlju i divljenjem. Tek kasnije su shvatili da ih je spojio prethodni susret u Podgorici. Uprkos tome što se nikada zvanično nisu venčali, oni su nadaleko priznati kao jedan od najskladnijih parova u srpskoj javnosti.

Bez sumnje, Miomir Marić spada među top 5 televizijskih voditelja na Balkanu, poznat po svom kontroverznom stilu i provokativnim gostima koje poziva. Tokom svoje sjajne karijere, ostao je u potpunosti posvećen Hepi televiziji, koju je vlasnik do danas. Poznat po svom otvorenom držanju, nedavno se našao u centru pažnje s trenutkom koji se brzo poput požara proširio raznim platformama društvenih medija. Prije nekoliko mjeseci Una Mitr0vić, mlada i zanosna voditeljka iz Krune, udružila je snage sa Miomirom Marićem kako bi bila suvoditeljica Jutarnjeg programa na televiziji Happy. Uprkos svojoj nježnoj dobi od 21 godine, uspjela je očarati javnost svojim upečatljivim izgledom i zadiviti je svojim širokim znanjem. Međutim, nedavni incident u Jutarnjem na Hepu izazvao je široku špekulaciju na različitim društvenim mrežama. Mlada voditeljica se tokom emisije odlučila za suknju izuzetno skraćene dužine, što je navelo Marića da otkrije navalu poruka oko ove specifične teme. Poznat po svojoj smjelosti, neustrašivo je još jednom izrazio svoje mišljenje u svom nedavnom petominutnom segmentu, što je rezultiralo brzim širenjem vijesti na brojnim kanalima društvenih medija.

Jutarnji program Happy televizije prije nekoliko mjeseci dočekao je mladu i talentovanu Unu Mitrović, koja je sa samo 21 godinu vrlo brzo osvojila publiku svojim izuzetnim prisustvom. Nedavno se dogodio incident na društvenim mrežama tokom jednog od jutarnjih programa, što je izazvalo spekulacije. Tema razgovora bio je Unin odabir odjeće, odnosno kratka suknja, zbog čega je Milomir Marić dobio brojne poruke. Kao odgovor, Marić je odlučila prepustiti Uni da se sama pozabavi ovim problemom, pokazujući svoju sposobnost da se elegantno nosi u takvim situacijama. Naš program privlači izuzetnu publiku koju čine iskreni i pronicljivi pojedinci. Danas smo dobili neočekivanu poruku koju želim podijeliti s vama. Spremite se da budete iznenađeni, jer smo i sami bili zatečeni. Srbija je dom značajnog broja nekonvencionalnih pojedinaca, ali nema razloga za brigu, jer je mlađa generacija na njihovoj strani. Pojavilo se pitanje: “Šta se krije ispod kraljevske odjeće?” Kruna je razmišljala: “Moram otkriti tajne istine skrivene ispod moje odjeće.” A u odgovoru je predložio: “Molim vas, pokažite im svoju transparentnost i iskrene namjere.”

Preporučujemo