Za Mirjanu Antunović i njenog sina javnost u Srbiji je saznala nakon što je ona podnijela tužbu za utvrđivanje očinstva protiv pjevača Miroslava Ilića. Taj sudski proces je trajao godinama a ona je prije nekoliko mjeseci objavila da je donesena presuda u njenu korist.

Mirjana Antonović ponosno se hvali da ima sina koji je pravi primjer. Uz mladenački šarm, upečatljiv izgled i prestižnu medicinsku diplomu u ruci, Devin Antonović nedvojbeno je idealan kandidat kakvog bi svaka obitelj poželjela za zeta. Došao je kraj slobodi vanbračnog sina Miroslava Ilića, koji je bio predmet dugotrajne sudske bitke s pjevačem.

  • Pronašao je sreću u braku i sada je ponosni otac kćeri Eve. Devin je postigao uspjehe u svom profesionalnom i privatnom životu, ali njegova majka Mirjana Antonović i dalje ima značajnu ulogu u njegovom srcu i životu. Tijekom svog odrastanja držao se do ljubavi koju mu je ona dala, nikad ne dopuštajući da sjećanje na njezine žrtve izblijedi, posebno u pogledu usmjeravanja njega i njegove sestre Diane na ispravan put.

On grabi svaku priliku da ugodno, pa čak i ekstravagantno, iznenadi svoju voljenu majku. Mirjana Antonović podijelila je fotografiju sebe i sina u avionu uz natpis “Devin i ja na putu za Vegas. Sljedećeg dana Mirjana je otkrila svoje dnevne aktivnosti u gradu poznatom po živahnoj zabavnoj sceni. Prvo i najvažnije, njezino je putovanje započelo u kockarnici.

Nakon toga je prisustvovala izvedbi jedne od popularnih predstava, točnije jedne od scena koje u Las Vegas privlače posjetitelje sa svih strana svijeta. Za kraj večeri uživali smo u izvrsnoj večeri u renomiranom restoranu cijenjenog kuhara Gordona Ramsaya.

Mirjana Antonović, koja na svom Facebook profilu pedantno dokumentira značajne trenutke iz svog života, izrazila je sklonost ribi unatoč uvriježenom mišljenju da je biftek bolji. Bez sumnje, Mirjana Antonović nalazi veliko zadovoljstvo u Devinovom društvu, jer on njezinog dragog drži kao kapljicu vode na dlanu. I pored sudske presude, Miroslav Ilić ostaje uporan u odbijanju da Devina prizna za sina.

Među očaravajućim ljubavnim baladama s područja domaće glazbe, “Zbog divne crnke” ističe se kao pravi biser. Ovu zadivljujuću melodiju oživio je talentirani Krunoslav Kićo Slabinac 1972. Dugo vremena identitet crnke koja je poslužila kao inspiracija iza ovih iskrenih stihova ostao je misterij, ostavljajući slušatelje znatiželjnima i zaintrigiranima. No, veo tajne na kraju je skinut kada je sam Kićo otkrio da je pjesma posvećena ni manje ni više nego Mirjani Antonović.

 

Tijekom Kićine turneje po Americi dogodio se sudbonosni susret u kojem je, kako tvrdi, doživio ljubav na prvi pogled pri susretu s Mirjanom, zbog čega je njihova ljubavna priča postala potencijalni filmski hit. Dok sam bio u New Yorku, susreo sam zadivljujuću ženu koja je porijeklom iz Hercegovine. Elegantno je sjedila u Cadillacu, a vrat joj je krasio elegantan šal. Istog trenutka sam osjetio duboku povezanost.

  • Moje težnje su rasle, što me dovelo do kupnje stana u Astoriji. Dobro je znala da je pjesma “Zbog čudesne crne žene” posvećena njoj. Na koncertima bih je smjestio u prvi red, postavio bih se direktno ispred nje, pjevajući isključivo za nju. Očaranost koju sam osjetila bila je neopisiva. Držao sam se uvjerenja da će ta euforija trajati vječno. Međutim, pokazalo se da je njezina prisutnost bila nenamjerna, a ni ja nisam mogao ostati na tom mjestu.

Otkrila je nekog novog i otišla iz mog života. Pretpostavljala je da može lako nastaviti, ali nedavno sam saznao da još uvijek nosi ostatke naše prošlosti. U intervjuu je preminuli glazbenik otkrio da je odnos, što se njih tiče, karakterizirala poštenje i iskrenost. Na rastanku su mirne savjesti izrazili svoj odlazak, izrazivši pritom zabrinutost da onaj drugi u njihovoj neće pronaći utjehu do kraja života. Nakon što su proživjeli gorak i bolan prekid, putevi Mirjane i Kiće neočekivano su se ukrstili u Zagrebu, više od četiri desetljeća od prvog susreta.

 

Glazbenik je otvoreno izrazio radost što je primio poruku od Mirjane, koja je u svojoj knjizi navela da on nosi cijenjenu titulu njezine najveće ljubavi. Vijest o Kićinoj smrti duboko je pogodila Mirjanu, koja trenutno živi u Americi, jer je izrazila svoju duboku tugu i rekla da će joj jako nedostajati. Opraštamo se od izvanredne ikone, dragog prijatelja i izvanredne osobe. Samo nekoliko dana prije hospitalizacije, Kićo je uputio iskreni zahtjev, pozivajući me da garantiram naš ponovni susret u kraljevstvima iznad.

Zakleo se da će mi se obratiti čim se osvijesti. Nažalost, to nije bio ishod. Mirjana je na svom Facebooku izrazila razočaranje saznanjem za Kićovu smrt nakon tromjesečne hospitalizacije u KBC-u Zagreb. Posljednjih godina Mirjana je dobila veliku medijsku pozornost zbog sudskog spora koji traje s pjevačem Miroslavom Ilićem. Ona traži njegovo priznanje kao oca njezina sina Devina.

Mirjanini romantični pothvati nisu bili zrcali očaravajuće priče nad bajkama. U iskrenom otkriću otkrila je mučnu muku koju je proživjela s prvim suprugom, vlasnikom renomiranog modnog lokala, s kojim dijeli kćer i sina. Prema njezinom kazivanju, on ju je neprestano pratio i potajno prisluškivao njezine razgovore.

Nakon njihovog rastanka, Mirjana se našla nepravedno optužena za krađu i upad u prijateljičin stan, što je dovelo do zatvora. Nakon toga je iz zatvorskih granica prebačena u psihijatrijsku ustanovu, gdje je proživjela nezamislive muke. Na kraju se uz pomoć svoje sestre uspjela izvući iz te košmarne egzistencije.

Preporučujemo