I dan danas su razne sapunice najgledanije u našoj regiji i iako sada primat imaju uglavnom one koje stižu iz turske u početku su dominirale španske i meksičke serije koje su imale veliki broj epizoda i koje su gledaoce držale prikovanim za male ekrane svaki dan.

Lokalna televizija bila je pod dubokim utjecajem priljeva latinoameričkih sapunica tijekom 1990-ih. Dok Kasandra i dalje vlada, ostale nezaboravne titule uključuju Ljovisnu, Esmeraldu, Rosu Salvaje, Marisol i zadivljujuću Rubi. Barbara Mori, meksička glumica sa zadivljujućom mješavinom etničkog podrijetla, svojom je neusporedivom ljepotom imala očaravajući učinak na sve.

Iako je rođena u Urugvaju, njezino naslijeđe seže do Japana, Libanona i Baskije. Unatoč tome što je u veljači proslavila 48. rođendan, čini se da je snimanje filma “Rubi” bilo upravo jučer. Na početku svog profesionalnog puta kao modela, njezin urođeni talent za glumu postupno se pojavio, isprva u sferi reklama da bi brzo prešao na istaknute uloge u televizijskim serijama.

Prije početka produkcije “Rubi” 2004., glumica je već napravila senzaciju u svijetu telenovela, nakon što je debitirala 1997. godine. Uspon Barbare Mora do međunarodne zvijezde nedvojbeno je bio potaknut njezinom ulogom u Rubi, no njezine su se težnje protezale daleko dalje od puke senzacije u sapunici. Nažalost, njezini kasniji filmovi primarno su našli publiku u Južnoj Americi, ne uspijevajući ponoviti razinu uspjeha koju joj je Rubi dala.

 

Prije nego što je postala globalna slava s nadaleko hvaljenom serijom, Barbara je već postigla izniman uspjeh u ulozi majke. U dobi od 20 godina, poželjela je dobrodošlicu svom sinu Sergiu na svijet 1998., što je označilo vrhunac kratke ljubavne veze sa svojim kolegom, Sergiom Majerom. Kratkotrajni brak zanosne glumice zasjenila je njegova prolazna priroda.

Godine 2016. stupila je u brak s profesionalnim igračem bejzbola Kennethom Rayem Sigmanom, da bi godinu dana kasnije raskinula zajednicu. U nevjerojatno mladoj dobi Barbarin sin iskusio je radosti roditeljstva, pa je ona 2016. postala baka, tada sa samo 38 godina. Ipak, njegovo obožavanje svoje unuke nema granica, često bilježi dragocjene trenutke s njom kako bi ih podijelio na Instagramu.

Godine 2007. karijera zapanjujuće meksičke glumice stavljena je na čekanje zbog dugotrajne borbe s rakom dojke. Tijekom ovog izazovnog razdoblja neustrašivo je s novinarima dijelila svoja iskustva, rasvjetljavajući poteškoće s kojima se suočavala suočavajući se s ovom nemilosrdnom bolešću.

Srećom, potpuno se oporavila i mogla je u potpunosti prigrliti život, što dokazuje njezina živahna prisutnost na društvenim mrežama. Opće je primjećeno da sada izgleda još blistavije nego na vrhuncu svoje slave. Rođena 1978. godine, Barbara je djetinjstvo provela u društvu brata i sestre u živahnom kućanstvu.

Fascinantno je da njezino prezime ima značenje “šuma” na japanskom jeziku, što je znak japanskog nasljeđa njenog djeda po ocu. Kao dodatak njezinoj jedinstvenoj privlačnosti, Barbarina majka potječe iz Libanona, što je rezultiralo ljepotom koja obuhvaća podrijetlo sa svih kontinenata. U dobi od tri godine, razvod njezinih roditelja doveo ju je do toga da djetinjstvo podijeli između Meksika i Urugvaja, sve dok se naposljetku nije nastanila u Mexico Cityju kad je navršila 12 godina.

  • U svom početnom zanimanju radila je kao konobarica sve dok je modni dizajner nije pozvao da nastavi karijeru modela. U to vrijeme su joj se putevi ukrstili sa Serhijem Majerom, glumcem koji će kasnije postati otac njezina djeteta, unatoč tome što nikada nisu stupili u brak. Već na samom početku svoje glumačke karijere iskazivala je izuzetan talent i vrlo brzo pobrala pozitivne kritike i nagrade za svoje prve uloge.

Godine 2004. njezino je profesionalno putovanje postalo živopisno jer je potpisala ugovor s Televisom i dobila željeni dio renomiranog Rubija. Ova ju je uloga katapultirala u međunarodnu slavu, potaknuvši je da se kasnije odluči posvetiti području produkcije i dati prednost svom angažmanu u svijetu kinematografije. Nažalost, 2007. godine dobila je nesretnu dijagnozu raka dojke, zbog čega je morala prilagoditi tempo i napraviti korak unatrag.

Srećom, situacija se završila na odgovarajući način, što joj je omogućilo da se iskreno pozabavi nedaćom s kojom se suočila i pratećim osjećajem straha. Osim toga, producirala je dokumentarnu dramu pod nazivom “1 minute” koja je objavljena 2010., postigavši ​​golemo priznanje u Sjedinjenim Državama i Indiji, kako je izvijestio “The slavni people. Što se tiče njezinih romantičnih veza, njezin ljubavni život bio je pun događaja. S 19 godina postala je majka sinu.

Nakon toga je imala kratak brak s američkim igračem bejzbola. Prema izvješćima međunarodnih medija, trenutno je u strastvenoj vezi s meksičkim redateljem Fernandom Rovzarom. Zaista je nevjerojatno, a nekima možda i nevjerojatno, ali valja istaknuti da Barbara nosi titulu bake! Naime, njen sin postao je otac s 19 godina, kao što je i sama Barbara postala majka s istim godinama.

Barbara je tako u 38. godini života na svijet dočekala svoju unuku Milu. Barbara, poduzetnica filantropskog duha, pokrenula je vlastitu marku donjeg rublja. Prihod od ovog pothvata namijenjen je potpori ženama u Meksiku koje se bore s rakom dojke. Uz to, Barbara je ponosna vlasnica uspješnog lanca restorana, a čak se otisnula iu svijet žestokih pića lansiranjem vlastitog brenda votke u Meksiku.

Preporučujemo