Sa svojom turnejom Od istoka do zapada mlada pjevačica Ale3ksandra Prijović Prija se establirala kao najpopularnija pjevačica u regiji. Njoj je pošlo za rukom da i najveće dvorane u regiji napuni po nekoliko noći uzastopno što se nije desilo ni onima koji su na estradnoj sceni decenijama.

Posljednjih godinu i pol dana Aleksandra Prijović rijetko je posjećivala frizera bez svog supruga, a ta promjena koincidira s njezinim izbivanjem s Filipom Živojinovićem. Parovi koji imaju skladnu vezu, pa čak i profesionalno surađuju, često osjećaju nelagodu kada ih okolnosti natjeraju da budu razdvojeni.

Zahvaljujući suprugovom doprinosu, pop umjetnica brzo se popela na sam vrh najboljih pop izvođača, a on je napisao gotovo sve pjesme na njezinom posljednjem albumu, a nekoliko je čak i skladao. U tom razdoblju Brenin posinak preuzeo je ulogu menadžera, producenta i asistenta njezine odabranice, preuzimajući na sebe sve obaveze kako bi ona mogla ostvariti svoje najbolje nastupe na koncertima diljem Balkana. Stoga mora ostati na oprezu kako bi je zaštitio i pružao stalnu podršku držeći je za ruku.

Povremeno se zna desiti da im se putevi raziđu, kao što se nedavno dogodilo kada se Prija pojavila na svadbi njihovog zajedničkog prijatelja, talentovanog harmonikaša Aleksandra Sofronijevića. Kako je poznato da su supružnici od početka uvijek zajedno, a nerijetko ih je vidjeti razdvojene, svatovi su ostali u čudu zbog nedolaska Prije i Filipa na zabavu. Kada su njezini pratitelji na Instagramu ugledali objave pjevačice, nisu se mogli načuditi istoj stvari.

 

Aleksandra je s kolegama i prijateljima podijelila tri fotografije, a izostanak Filipa na svima svima je dao do znanja da ga nema na svadbi, što je označilo njihovu značajnu razdvojenost nakon podužeg vremena zajedništva. Postoje tobožnje tvrdnje da je njihov istodobni dolazak bio najavljen, što dovodi do uvjerenja da postoje opravdana opravdanja za Filipov nedolazak. Priyin suprug, osim same Priye, aktivno se bavi vlastitim profesionalnim nastojanjima.

Osim što nadgleda očevo poslovanje s vinom i nekretninama, ona također vodi maćehin posao s čarapama visoke klase. Nadalje, trenutno je zaokupljen produkcijom svog željno iščekivanog filma, ostavljajući publiku u nestrpljivom iščekivanju. Nije isključeno da će nakon svih mukotrpnih napora na kraju odlučiti da je u njegovom najboljem interesu ostati kod kuće sa sinom. Nije poznat točan razlog zašto je Aleksandra Prijović nakon dužeg vremena javno istupila bez Filipa Živojinovića.

Kolektivna želja je da se situacija ne vrti oko sukoba i razlika u mišljenjima. Sudeći po toplini njezina osmijeha, moglo bi se pretpostaviti da je u granicama njezina doma sve u redu; međutim, samo će vrijeme otkriti istinu. Aleksandra Prijović, rođena u Somboru 22. rujna 1995. godine, na svoj je glazbeni put krenula od malih nogu. Još dok je bila dijete, njezino vokalno umijeće bilo je očito. Svojim nastupima na školskim svečanostima i raznim druženjima osvajala je publiku.

S 13 godina, 2008. godine, surađuje s produkcijskom kućom Mega Sound na snimanju dvije pjesme i to “Majko” i “Boli svaka tvoja reč”. Godine 2013. afirmaciju i slavu stekla je sudjelovanjem u renomiranom natjecanju Zvezde Granda, gdje je osvojila respektabilno treće mjesto. Natjecanje Zvezde Granda, koje je nevjerojatno popularno u regiji i na Balkanu, ne prestaje osvajati publiku do danas.

  • Nakon uspjeha, objavila je iskrenu baladu “Još ću noćas za tobom plakati”, u suradnji s Peđom Medenicom, koji je napisao i glazbu i tekst, dok se Enes Mavrić pobrinuo za aranžman. Uz to, snimila je moćni duet “Ma pusti ponos” s Amarom Jašarspahićem, pobjednikom natjecanja, a Elvir Uzunović je komponirao glazbu, tekst i aranžman. Od tog ključnog trenutka nadalje, njezina je karijera krenula uzbudljivom uzlaznom putanjom, doživljavajući brzi rast i uspjeh.

S repertoarom zadivljujućih pjesama i očaravajućim glasom, Aleksandra Prijović prikupila je veliku bazu obožavatelja. Njezin talent očit je kroz mnoštvo uspješnih nastupa u prepunim dvoranama, kako u zemlji tako iu inozemstvu. Njezina glazba ima univerzalnu privlačnost koja odjekuje kod publike posvuda. Ona je nedvojbeno u samom vrhu narodne glazbene scene u lokalnom i regionalnom kontekstu. Gdje god Aleksandra Prijović nastupi, klubovi su uvijek popunjeni do posljednjeg mjesta, jer ona ima izvanrednu sposobnost stvaranja nesvakidašnje atmosfere.

Preporučujemo