Saša Popović je jedan od najuspješnijih i najmoćnijih biznismena u muzičkoj industriji u regiji. Iako se zvanično povukao u penziju, bilo mu je toliko dosadno da se nakon tri mjeseca vratio na mjesto voditelja i umjetničkog direktora u Zvezdama Granda.

Saša Popović, bivši direktor “Granda”, i njegova supruga Suzana Jovanović ljubav su gajili skoro trideset godina. Odnos koji su izgradili, karakteriziran poštovanjem i kompromisom, na kojem bi im mnogi pozavidjeli. Putevi su im se neočekivano ukrstili 1996. godine, kada je Suzana nastupila na svadbi Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje.

  • Upravo se na tom događaju Sale, poznati harmonikaš “Slatkog Grehe”, uvjerio u Suzanin šarm koji zanosi i nije mogao odoljeti njezinoj privlačnosti. Suzanina jedinstvena sposobnost da osvoji Saletovo srce i odvede ga do oltara, unatoč njegovoj reputaciji vještog zavodnika i omiljenog među ženama, iznjedrila je duboku ljubav koja je procvjetala iz njihovog prijateljstva.

Unatoč tome što ih se smatra jednom od najsretnijih zajednica u svijetu popa, Saša Popović i Suzana Jvanović suočili su se s dugotrajnom borbom u potrazi za osnivanjem obitelji. Dok Suzana već ima sina Danijela iz prethodnog braka, ona i Saša neumorno su pokušavali začeti vlastito dijete, ali bez uspjeha. Kao žene, nikada to ne predviđamo, iako do određene točke radimo planove.

No, kako kaže izreka, “Čovjek snuje, a Bog se smije”. Tijekom našeg putovanja u primorski gradić Lignano u Italiji, naši prijatelji su nam se pridružili na plaži i kupili grozd, koji mi se obično sviđa. Žudno sam ih počela jesti, ali na moje iznenađenje, odjednom sam se osjećala loše. Bilo je zbunjujuće, jer nisam mogao shvatiti zašto bi mi bilo muka kada iskreno uživam u grožđu.

U tom sam trenutku nagađao da mi možda djeluju čirevi na želucu i tako uzrokuju ovu neočekivanu nelagodu. Nakon našeg povratka, odmah sam zakazao sastanak sa svojim liječnikom kako bi mi temeljito pregledao želudac. Kad je pregled započeo, neobjašnjiv smijeh pobjegao je s liječnikovih usana, ostavivši me krajnje zbunjenom.

Nastavila me obavještavati da će se mala točkica u meni uskoro pretvoriti u dragocjeni život – borila sam se da shvatim njezine riječi dok nije otkrila zapanjujuću istinu: nosila sam dijete. Shrvana tim otkrićem, požurila sam kući kako bih vijest podijelila sa Saletom, koji je od čiste radosti skočio s dvosjeda na fotelju. Obasuo me poljupcima i čvrsto zagrlio, slaveći čudo koje raste u meni. Suzana se prisjetila iščekivanja koje su proživjeli, nestrpljivo podižući ruke u iščekivanju punom nade.

 

  • No, kada je napokon došao taj dugo iščekivani trenutak, bili su izvan sebe od sreće i nisu bili sigurni kako se s tim nositi. Također je otkrila svoju zabrinutost zbog reakcije njezina sina na njezinu mlađu sestru.

Primarna briga koja nas je mučila bila je mogućnost da Danijel, s nepunih jedanaest godina, bude zasjenjen i zanemaren dolaskom Aleksandre. No, budući da je djevojka, bez muke plijeni svačiju pažnju. Svi podlegnemo njenom šarmu, nadmećemo se na tren s njom i to je zaista veličanstven prizor – objasnila je supruga Saše Popovića.

 

Aleksandar Saša Popović, renomirani srpski glazbenik i harmonikaš, idejni je tvorac benda Slatki greh i direktor cijenjene produkcijske kuće “Grand”. Rođen 24. travnja 1954. godine u Novom Sadu, Popović od 1996. godine živi i radi u Beogradu, a 1997. godine oženio se folk pjevačicom Suzanom Jovanović, a zajedno su 1999. godine na svijet dočekali kćer Aleksandru.

Popović je svim srcem prigrlio Suzanina sina Danijela iz prošlog braka kao svog. Njegovo glazbeno putovanje počelo je u dobi od 10 godina kada je prvi put uzeo u ruke harmoniku. Kad je napunio 16 godina, već je sa svojim prijateljima osnovao svoj prvi orkestar. No, tek 1976. službeno kreće u profesionalnu glazbenu karijeru osnivanjem grupe Lira show.

Prijelomni trenutak dogodio se 6. travnja 1980. godine kada se njegovom orkestru pridružila talentirana Fahreta Jahić, poznatija kao Lepa Brena. Zajedno su svojim zanosnim izvedbama osvojili publiku originalnošću, posebice hitom “Čačak, Čačak” objavljenom 1981. godine.

Preporučujemo