Zlatan Ibrahimović je poznati fudbaler koji vuče korijenje sa naših prostora. Nedavno je okačio kopačke o klin i uživa u zasluženoj penziji. On privlači ogromnu pažnju javnosti i medija svojim izjavama koje bi neki nazvali bahatim dok on tvrdi da ima veliko samopouzdanje. 

Helena Seger daleko je od prosječne žene jednog fudbalera. Prije nego što je upoznala svog supruga Zlatana Ibrahimovića, već je postigla slavu i zapažen uspjeh. Ono što je razlikuje od ostalih žena je njezina zastrašujuća osobnost – pospremanje joj nije na prvom mjestu, zaposlena je od 13. godine, izgradila je vlastito carstvo i ne oslanja se na kućnu pomoćnicu. Ipak, njezine nedavne fotografije mnoge su ostavile u čudu jer ova zanosna plavuša djeluje još privlačnije i mlađahnije!

  • U Milanu su paparazzi snimili Helenu kako samu kupuje, što je izazvalo iznenađenje Srpkinja. Posebno je zaprepastio njezin prizor kako nosi Zara torbu, jer mnogi nisu mogli vjerovati da će Zlatanova supruga kupovati u dućanu poznatom po pristupačnim komadima garderobe, pogotovo na sniženjima.

Čini se da je ovom akcijom još jednom pokazala svoj odmak od stereotipne bogatašice i supruge nogometaša. Bliski joj ističu da je od djetinjstva ostala vjerna sebi, nikad ne podliježući društvenim hirovima. Umjesto toga, dosljedno se odlučuje za stilove koji odišu osjećajem lakoće – njezini trajni favoriti dugi niz godina uključuju traperice, bijelu košulju, kapu, tenisice i kvalitetnu torbu.

 

Nasuprot tome, njezina je prisutnost ponovno razveselila mnoge – njezini plavi pramenovi bili su voluminozni i besprijekorno uređeni, zadržala je vitku liniju, a čak i u ležernijoj kombinaciji odisala je neospornom privlačnošću. Nekoliko je žena komentiralo da se nikada ne bi usudile odjenuti takvu “pomalo muževnu kombinaciju”, no ona ju je bez napora izvukla s apsolutnom gracioznošću.

  • Pitanje Heleninih aktivnosti uvijek se nameće dok graciozno stari u svom šestom desetljeću, ali moramo pojasniti da to nije misterij.

Usredotočujući se na svoje estetske preferencije, uspjela je pronaći ravnotežu, ističući svoju privlačnost i privlačnost. Ipak, dva su bitna čimbenika koja doprinose njezinom mladolikom izgledu i besprijekornoj tjelesnoj građi, čak iu dobi od 53 godine: dosljedna tjelovježba i hranjiva prehrana s minimalnim ugađanjima.

S visinom od 170 centimetara bivša glumica i manekenka dulje je vrijeme održavala raspon težine od 52 do 55 kilograma. Bez zadrške se može reći da posjeduje besprijekorno besprijekornu tjelesnu građu. Ipak, kad bi se netko raspitao, ona tu informaciju nikada ne bi otkrila.

Helena smatra da joj noge nisu željene dužine, a nezadovoljstvo izražava i izgledom svojih usana koje smatra pretjerano velikima. No, Zlatan i brojni pojedinci muškog spola imaju oprečna stajališta po ovom pitanju.

Na jednostavan način otkrila je kako svoj izvanredan izgled održava jednostavnim pristupom, istaknuvši da se strogo pridržava samo tri temeljna pravila.

 

Redovito pohađanje treninga joj je stalna navika.

Kad se bavi tjelesnom aktivnošću, u svoju rutinu dosljedno uključuje utege, jer to predstavlja jednostavniju metodu za toniranje mišića i očuvanje tjelesne građe.

  • U svojoj potrazi za optimalnim zdravljem, vrlo je oprezna u odabiru tvari koje konzumira, nastojeći svesti unos nezdrave hrane na minimum.

I sada se priča da je Zlatan ostao potpuno očaran njome, jer i dalje odiše sofisticiranošću i gracioznošću. Ima afiniteta prema finijim stvarima u životu, ali im se prepušta samo svojim marljivim naporima.

Preporučujemo