Čola je jedan od  najomiljenijih pop pjevača već decenijama u našoj regiji. S pedeset godina Zdravko Čolić 2001. godine, nakon jedanaestogodišnjeg udvaranja, uplovio je u brak s Aleksandrom, a sada imaju dvije kćeri Unu i Laru. I dok je Čola rijetko pričao o svojoj obitelji, jednom se prilikom prisjetio posebnog incidenta sa suprugom.

 

Kroz život sam se susreo s brojnim kušnjama i nevoljama. Jedan poseban incident koji se ističe dogodio se prije nekoliko godina kada je jedna  obožavateljica  napala moju suprugu, mašući nožem i ostavivši trag na njezinu licu. Srećom, Sandra je uspjela izbjeći bilo kakvu tešku ozljedu, iako mi je sjećanje na taj trenutak ostalo urezano u sjećanju. Sreća je što se moja supruga nije suočila s značajnijim posljedicama jer nije od onih koji se izlažu takvim opasnostima.

Po mom uvjerenju, ključno je čuvati supružnika i djecu od radoznalih očiju javnosti, rekao je Čola u razgovoru za medije. Srećom, utjehu pronalazi u činjenici da njegova žena ne gaji nikakvu ljubomoru, što dovodi do brzog razrješenja drame. Pjevač je izrazio zadovoljstvo primjerenim odgovorom svoje supruge, ističući njeno razumijevanje za njegovu profesiju.

 

Čola je bio i jedan od najbolje plaćenih pjevača za novogodišnji nastup ali ni to nie prošlo bez incidenta. Podsjećamo da je dubrovački gradonačelnik Mato Franković nedavno objavio pismo prijetnji koje je dobio kao odgovor na novogodišnji nastup Zdravka Čolića. U sadržaj pisma uključene su i razne druge neprimjerene izjave. U svom tekstu spominju obranu Dubrovnika od četnika i Srba 1991., suprotstavljajući je sadašnjem pozivu srpskih pjevača poput Zdravka Čolića na Stradun, te izražava zabrinutost zbog stalnih opasnih prijetnji.

 

Preporučujemo