Rođena 1967. u Pančevu, Snežana Babić školovala se u rodnom gradu do svoje 14. godine. Kasnije je pohađala srednju glazbenu školu u Beogradu, svakodnevno putujući iz Pančeva. Od 1988. godine živi i radi u glavnom gradu. Unatoč golemoj popularnosti, uspješno je održala privatni život zaštićen od pogleda javnosti, što je rijetkost među pjevačima. Prema njezinim riječima, njezina je karijera izgrađena isključivo uz podršku obitelji i publike, što joj je omogućilo da napreduje više od tri desetljeća u srpskoj glazbenoj industriji. Naime, ističe da svoj uspjeh ne duguje kontroverznim biznismenima, političarima ili političkim strankama, već vlastitoj predanosti i marljivom radu. U svojoj šestoj deceniji ona izgleda odlično i izaziva divljenje svih.

Od raskida sedmogodišnje veze s Radomirom Stojanovićem 2009. godine, Snežana Babić Sneki svoj privatni život uspijeva skrivati ​​od znatiželjnih očiju javnosti. Temom razvoda pozabavila se jednom prilikom. “To nije osjećaj u kojem se može pronaći zadovoljstvo, već prepreka koja se mora savladati. Zahtijeva snagu i nepokolebljivo vjerovanje u sebe. Uspjela sam trijumfirati nad tim, zahvaljujući podršci moje publike, snazi ​​mog muzika, te ljekovitost pjesme”, ispričala je nedavno pjevačica za “Kurir”, ističući svoju trajnu vjeru u instituciju braka.

Izrazila je uvjerenje o važnosti zajedništva za mlade te istaknula svoje osobno uvjerenje u prirodnu vezu braka, istaknuvši potrebu da netko uz vas pruža utjehu i ljubav. Otkrila je i da ponekad, preplavljene intenzivnim emocijama, suze postanu neizbježne.

Ima prilika da ti suze teku niz lice, a ja se pokušavam utješiti govoreći: “Snežana, molim te nemoj plakati.” Međutim, suze nastavljaju padati. Ipak, potrebno je dopustiti si plakanje, potpuno osloboditi svoje emocije. Možda biste trebali napraviti korak unatrag, procijeniti situaciju i zapitati se: “Dobro, gdje sam sada? Kako mogu pronaći rješenje za ovaj problem bez ugrožavanja svojih vrijednosti, dobrobiti onih oko mene i moje svoj put?” To se odnosi i na posao i na srčane stvari, kako je Sneki ispričala za Hype TV.

Preporučujemo