U proteklim godinama estrada je svedok bila pojave novih umetnika i različitih muzičkih pravaca, ali među mnogobrojnim talentima ističu se mlade nade koje su već pokazale izuzetan talenat. U ovom članku ćemo se fokusirati na Amara Jašarspahića Gileta, bivšeg pobednika Zvezda Granda, koji je nedavno javno izrazio duboko divljenje prema Milici Todorović, još jednoj bivšoj šampionki ovog priznatog muzičkog takmičenja. Amar iskreno priznaje da ga je očarao Milicin izuzetan izgled, naglašavajući specifičnosti koje su ga privukle.Gile, pravim imenom Amar Jašarspahić, talentirani muzičar i pobjednik regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, izrazio je divljenje prema liku i izgledu Milice, te je izrazio želju da postane njegova partnerka. Čvrsto vjeruje da bi njihova zajednička pjesma postala hit, jer smatra da su savršena kombinacija. Iako je Gile već ostvario uspješne duete u svojoj karijeri, uvjeren je da bi suradnja s Milicom rezultirala velikim uspjehom.

 

 

Gile, rođen 30. decembra 1990. u Zenici, bosanskohercegovački je pjevač poznat po narodnoj i pop-folk muzici. Njegova karijera obilježena je nekoliko značajnih aspekata. Prvo, muzički put mu je oblikovan porodičnim vezama s muzikom, vještinom sviranja devet različitih instrumenata, te pobjedom u “Zvezdama Granda”. Nadalje, njegova široka popularnost i postignuća doveli su ga do nastupa diljem svijeta, uključujući Ameriku, Europu i Australiju.Nadalje, njegova uloga kao ambasadora UNICEF-a za prava djece u regiji jasno demonstrira njegovu posvećenost humanitarnim inicijativama. Jedan od njegovih najuspješnijih nastupa bio je izvođenje pjesme “Imam ljubav, ali kome da je dam”, koja je postigla izuzetnu popularnost i privukla značajan broj pregleda na YouTubeu. To nije iznenađujuće s obzirom na veliku bazu obožavatelja koju Gile ima.

 

 

Milica Todorović, koja je rođena 13. oktobra 1990. godine u Kruševcu, već je od malih nogu pokazivala izuzetan talenat i ljubav prema muzici. Odrastajući u porodici sa ocem Milanom, majkom Jasminom, bratom Vujadinom i sestrama Jovanom i Anđelom, Milica je rano razvila interesovanje za umetnost. Pored toga što je bila aktivna u sportu, trenirajući rukomet i džudo, njena prava strast oduvek je bila muzika. Već sa trinaest godina, Milica je pokazala svoju posvećenost i muzičku nadarenost učeći da svira klavir.Njen put ka muzičkoj karijeri počeo je veoma rano. Sa samo 13 godina, Milica se pojavila na audiciji za prvu sezonu popularnog takmičenja “Zvezde Granda”. Iako nije uspela da se plasira dalje u takmičenju, nije odustala od svog sna i prijavila se za drugu sezonu koja se održala 2005. godine. Tada je Milica, kao najmlađa učesnica, osvojila prvo mesto, što je bio ključni trenutak u njenoj karijeri.Nakon pobede na “Zvezdama Granda”, Milica je 2005. godine izdala svoje prve pesme, uključujući “Uporedi me” i “Reci ja” kao solo pesme, kao i “Jači pol” u saradnji sa ostalim učesnicama te sezone. Njen uspeh se nastavio 2006. godine sa pesmom “Zašto cura sedi sama”, koja ju je odvela u finale Grandovog festivala. Takođe je snimila duet “Daj mi” sa reperom Dragonom. Na Grandovom festivalu 2008. godine, u polufinalu je nastupila sa pesmom “SMS”. Zbog zakonskih ograničenja, Milica je morala da sačeka da postane punoletna pre nego što je mogla da izda svoj prvi album. Konačno, sa 18 godina, objavila je album “Pamtim ja”, koji je postao značajan korak u njenoj karijeri i dodatno učvrstio njeno mesto na srpskoj muzičkoj sceni.

 

Preporučujemo