Unatoč Memedovićevoj vještini skrivanja svog osobnog života i života svoje djece od očiju javnosti, Maša se i dalje može pronaći na društvenim mrežama, gdje često dijeli slike svojih različitih aktivnosti. Mašina profesija je filmska režija, dok je njezina duboka strast i nepokolebljiva predanost rezervirana za fotografiju. Na njezinim društvenim mrežama lako se može uočiti da lijepa Maša posjeduje jedinstven smisao za modu, koji je nedvojbeno naslijedila od svog oca, uz duboko poštovanje prirode i žeđ za avanturom.

 

Na profilu fotografkinje nedavno su osvanule koje su u trendu i koštaju pravo malo bogatstvo ali ih je ona našla po jako prihvatljivoj cijeni. Prepoznajući svoju ulogu jednog od očevih primarnih pomoćnika, Maša shvaća važnost tople i vodootporne opreme iznad kamere i druge opreme, posebno kada se prelazi po opasnim terenima koji su strmi, hladni i gotovo neprohodni.

Kad god joj se ukaže prilika, ona je iskoristi kupnjom nekoliko odabranih artikala, često se odlučujući za unikatne komade koji dolaze s velikom cijenom u službenim trgovinama. No, budući da je ljubiteljica rabljenih stvari, nekako uspijeva pronaći sve što joj treba po pristupačnijim cijenama.

 

U posljednje vrijeme proaktivno se pripremala za kišne dane otkrivajući određenu marku gumenih čizama dostupnih na web stranici po cijenama već od 50 dolara. Maša Memdović se svojim pratiocima ponosno pohvalila pristupačnošću svojih čizama, čija je cijena svega 1.500 dinara. Maša je spremno uložila malu svotu novca kako bi osigurala svoje sudjelovanje u nadolazećoj sezoni “Sasvim prirodno”, projektu kojem je njezin otac posvetio nebrojene godine. Dok odmara tijekom blagdana, planira se opustiti u očevoj brvnari uz supruga, prije nego što se upusti u nove poslovne projekte.

Preporučujemo