U nedavnoj medijskoj objavi, saznali smo da se poznati glumački par raduje dolasku svog trećeg djeteta. Davne 2016. godine, Tamara Dragičević i Petar Benčina su proslavili svoju ljubav spektakularnom svadbom uz predivan pejzaž mora. I danas, njihova impresivna ceremonija i dalje intrigira javnost.Iako se smatraju skladnim partnerstvom, ovi priznati izvođači konstantno dijele svoja iskustva u prevazilaženju izazova tokom zajedničkog putovanja. U emisiji “Balkansko ulicom,” Tamara je naglasila borbu koju žene prolaze kroz noćna buđenja i nerazumijevanje partnera. Iako traže savjete od prijateljica, majki i sestara koje su već prošle kroz majčinstvo, žene još uvijek osjećaju veliku neravnotežu. Ovi trenuci frustracije potiču želju za mirom i jednakost, ali istovremeno izazivaju blagu ogorčenost i samosažaljenje. Jedan blizak prijatelj izrazio je zaprepašćenje kako uspijevaju podnijeti sve nedaće. Ti faktori uticali su na moju odluku da se vratim nastupima nakon dvomjesečne pauze, žudeći za osjećajem ispunjenosti i zadovoljstva, nadajući se povratku normalnosti. Posljednje što sam želio bilo je osjećati se kao žrtva, ali nažalost, odgovornost je ležala isključivo na mojim plećima. Nisam želio da te posljedice štete ne samo meni, već i djeci i općem blagostanju Petera. U ovim turbulentnim vremenima često se suočavamo s krizama, kako je iskrena glumica podijelila razmišljanja o svojem bračnom iskustvu. Izlazak iz poznatih okvira mog doma i posvećivanje pozorišnom poduhvatu donijeli su mi ogromno zadovoljstvo. To je bila obaveza koju nisam mogao zanemariti, a odricanje od alkohola bila je neophodna žrtva kako bi se spriječilo bilo kakvo dugotrajno kajanje.

 

 

Rođena 30. marta 1989. u Beogradu, Tamara Dragičević je istaknuta srpska glumica čije su izvanredne uloge u filmu “Montevideo, Bog te blagoslovio!” i serijalu “Vojna akademija” donijele zasluženo priznanje. Kao jedna od najzanimljivijih i najomiljenijih glumica svoje generacije, Tamara potiče iz bliske porodice koju čine njeni roditelji Sanja i Milan, starija sestra Marija, koja radi kao stjuardesa, i mlađi brat Miodrag, takođe posvećen glumi.Njihovom porodicom dodatno je obogaćen prisustvom voljenog bišona, Ogi. Tamara je od najranijih dana pokazivala prirodnu sklonost imitaciji članova svoje porodice i izmišljenih likova iz televizijskih emisija. Iako je prvobitno razmišljala o karijeri lekara, njena strast prema glumi se razvila kada je pohađala časove glume tokom osnovne škole. U sedmom razredu upisala se u prestižni Dadov teatar, a kasnije u Treću beogradsku gimnaziju. Tamara je briljirala u akademskom smislu i negovala svoj talenat za etno pevanje. Njena ljubav prema srpskom jeziku i književnosti bila je neizmerna, dok hemija, fizika i informatika nisu uspele privući njenu pažnju. U trećoj godini srednje škole pridružila se renomiranoj klasi profesora Dragana Petrovića Peleta na Fakultetu dramskih umetnosti. Ponosno je diplomirala 2011. godine zajedno sa talentovanim vršnjacima Ninom Janković, Jelisavetom Orašanin, Anjom Alač i Milošem Bikovićem.

 

 

Tokom 2012. godine, Tamara je nastavila ostvarivati značajne uloge, među kojima se ističe kadetkinja Nadica Arsić u popularnoj seriji “Vojna akademija”, koja je takođe postigla veliki uspeh. Njena sposobnost da portretira snažne i nezavisne ženske likove došla je do izražaja kroz ovu ulogu. U 2013. godini, učestvovala je u snimanju nastavaka “Montevideo, vidimo se!” i “Vojna akademija 2”. Takođe je bila takmičarka u prvoj sezoni šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”, gde je demonstrirala svoju svestranost i talenat za imitaciju. Narednih godina, Tamara je neprekidno gradila svoju karijeru kroz raznolike projekte. U 2015. godini, imala je zapažene uloge u filmovima “Igra u tami” i “Panama”, dok je u filmu “Bićemo prvaci sveta” igrala sporednu ulogu. Njena interpretacija lika Marice, sestre Nikole Tesle, u filmu “Tesla” otkrila je njen izuzetan talent za istorijske likove. U novijim projektima, Tamara je istraživala različite aspekte glume. U seriji “Ubice moga oca” bila je u užem izboru za ulogu Dragane, dok je u filmu “Daleko je Holivud” i seriji “Vojna akademija 5” nastavila pružati snažne izvedbe. Tokom 2020-ih godina, pojavila se u seriji “Močvara” i reprizirala svoju ulogu Silvane Armenulić u filmu i seriji “Toma”, potvrđujući svoj status kao jedna od vodećih srpskih glumica.

 

Preporučujemo