Jedan od najpoznatijih svjetskih nogometaša je Zlatan Ibrahimović, koji također važi za jednu od najkarizmatičnijih i najomiljenijih ličnosti. Njegov šarm i dosjetljivost ostavljaju trajan dojam na svakoga koga upozna, a žene iz svih krajeva svijeta padaju u nesvijest za njim. Znatan broj pojedinaca razmišlja o tome što kod Zlatana posebno izaziva zanimanje žena, kao i o njegovoj sposobnosti da zaokuplja naklonost 11 starije  Helene Seger, koja mu je ostala posvećena preko dvijej decenije . Prvi susret para bio je prilično nevjerojatan, a vrijedi napomenuti da Zlatan nije odmah opčinio Helenu pri prvom susretu.

Helena je u intervjuu za Elle ispričala kako je Zlatana prvi put susrela kada je imao 21 godinu, dok je ona već imala 32. Zahvaljujući svojoj  izgrađenoj karijeri i financijskoj stabilnosti, nije tražila nogometaša koji bi joj pomogao. Ponosila se svojom neovisnošću, a Zlatana u početku nije doživljavala kao svoj tip. Zlatan isprva nije ostavio povoljan dojam na Helenu. Ona je njega uspjela  osvojiti svojim šarmom i on se u nju odmah zaljubio.

Kad sam pokušala izaći autom sa parkinga  otkrila sam da jemoj  Mercedes blokirao njegov Ferrari na parkiralištu. Jedine vidljive osobine koje sam mogala razaznati na njemu bili su njegov istaknuti nos i kričav zlatni sat. Oštro sam zahtijevala da smjesta pomakne auto. Iznenađujuće, činilo se da je ovaj iskaz asertivnosti privukao njegovu pozornost. Nije lako živjeti s njim, ali nije ni sa mnom. Ono što me privuklo njemu bila je činjenica da sam mu se mogla suprotstaviti. Neumorno sam radila na uspjehu i smeta mi kad me ljudi samo svode na “Ibrahimovićevu ljubav” ili samo na ženu nogometaša – rekla je Helena.

Nakon susreta s ovom ženom, Ibrahimović je doživio osjećaj duboke radosti i odlučio je gorljivo je slijediti. To je dovelo do toga da je Helena u raznim medijima predstavljena kao Zlatanova nova romantična partnerica. Konačni vrhunac njihove strastvene ljubavi dokazuje prisutnost dva sina, a par je ostao u braku izvanrednih dvadeset godina. Prije dvije godine kružile su glasine da je Zlatan u ljubavnoj  vezi s talijanskom voditeljicom u kojoj je navodno izdao suprugu. Unatoč medijskim tvrdnjama, par nije priznao te tvrdnje te je svoju privatnu vezu vješto skrivao. Intrigantno je kako su žene diljem svijeta privučene Zlatanom, unatoč tome što ga mnogi muškarci smatraju neprivlačnim. No, s obzirom na njegovu karizmu i duhovit smisao za humor, može se zaključiti da posjeduje onu nematerijalnu kvalitetu koju gotovo svaka žena želi.

Preporučujemo