Tijana Stajšić, koja je poznata po izuzetnoj ljepoti, već duže vrijeme uspijeva ostati podalje od medijske pažnje. Godine 2001. ova zadivljujuća osoba okrunjena je titulom Miss Jugoslavije, a tijekom izbora za Miss svijeta uspješno je izborila mjesto među 10 najboljih natjecateljica. To je ujedno i najveći uspjeh naših djevojaka na ovom prestižnom takmičenju. Tijana je oduvijek bila prilično primamljiva, plenila je srca brojnih muškaraca, a nailazila je i na neslane prosidbe.

 

Rođena 26. ožujka 1984. u Somboru, Tijana Stajšić je srpska sportašica koja je postigla veliki uspjeh kao prvakinja u karateu Jugoslavije i okrunjena je Miss Jugoslavije 2002. Uz sportsku karijeru bavila se i modelingom. Tijana je završila srednju medicinsku školu, a kasnije i menadžment. Tijekom njezinog osobnog života kružile su razne glasine o njezinim vezama. Mediji su nagađali o njezinoj vezi s rukometašem Petrom Kapisodom, novosadskim biznismenom Banetom i košarkašem Milošem Čovićem. Godine 2010. pojavila se vijest o njezinoj skoroj udaji za Vladimira Jevtića, istaknutog dužnosnika Nove Srbije i vijećnika Općine Lazarevac. Osim toga, mediji su lažno tvrdili da je u vezi s Dejanom Popovićem, što je Tijana oštro demantovala.

– Teško je naći nekoga tko se bavi javnim poslom tko može iskreno tvrditi da nikada nije dobio takvu ponudu, pa tako ni ja. Pravo pitanje je jesu li odlučili prihvatiti ili odbiti. U konačnici, sve se svodi na osobno donošenje odluka. Tijana je jednom prilikom izjavila za novine: “Mogla sam do sada biti milioerka”.

Tijana  je učestvovala u trećoj sezoni reality showa “VIP Veliki Brat” još 2009. godine. Tijekom ovog reality showa zbližila se s glumcem Draganom Marinkovićem Macom, koji je otvoreno priznao svoju privlačnost prema zanosnoj ženi afričkog podrijetla. Osim manekenske karijere, Tijana radi i kao vizažistica, pokazujući svoju svestranost u industriji.
Šuška se da je bila podvrgnuta brojnim estetskim zahvatima, koji su rezultirali primjetnom transformacijom u odnosu na vrijeme kada smo je posljednji put vidjeli u “Velikom bratu”. Iako je Tijana Stajšić poznata kao srpska sportašica, bivša prvakinja Jugoslavije u karateu i Miss Jugoslavije, valja spomenuti da je posebno mjesto zauzimala i u srcu biznismena Dejana Popovića Tigra.

Preporučujemo