Glavna vijest u svim medijima je već dva dana tužba koju je Branislav Lečić podigao protiv kolegice. Zbog prethodnog neugodnog susreta, glumica Anđela Jovanović odbila je sudjelovati u sceni uz Branislava Lečića za seriju “Radio Mileva”. Anđela je odlučno izrazila odbijanje povezivanja s tim muškarcem, kako zbog osobnog iskustva, tako i zbog principijelnog stava protiv optužbi njezinih kolega. Uz to, Lečić je objavio da je njegov odvjetnički tim pokrenuo postupak protiv glumice Anđele Jovanović zbog navodnog ometanja njegova prava na rad.

Anđela, poznata po svojoj besprijekornoj reputaciji, neočekivano se našla upletena u jednu od najskandaloznijih vijesti. Romantična priča o njoj i poznatom sportašu Mihailu Dudašu, za kojeg se udala prošle godine, izazvala je veliko zanimanje. Iako su se poznavali već duže vrijeme, tek su se prije nekoliko godina konačno spojili. Putevi su im se ukrstili kada je Mihail gostovao u jednoj emisiji, a to je bilo dan nakon Jovaninog gostovanja. Nedugo nakon gostovanja u emisiji, imala sam jaku želju svjedočiti njezinu ishodu. Vratio sam se epizodi u kojoj je Anđela i nakon što sam je pogledao u cijelosti ostao sam zadivljen njenim šarmom koji zadivljuje, zadivljujućom ljepotom, inteligencijom i ugodnim ponašanjem. Ta spoznaja me je potaknula da joj se obratim, porukom da se raspitam o njenom stanju i trenutnim aktivnostima, kako je ispričao Mihail u tom trenutku. Tako je započela naša komunikacija, razgovor i na kraju odluka da se nađemo na kavi u Londonu zbog mog skorog magisterija. Naknadno sam predložio ranije vrijeme za naš sastanak na kavi. Nakon susreta licem u lice, uspostavljena je trenutna veza i krenuli smo na putovanje koje je izdržalo. Naprotiv, Anđela tvrdi da je ona inzistirala da se upoznaju ranije. Anđela je istakla da ju je Mihail pozvao na kafu u London, ali da nije otkazala sastanak prije njega. Obavijestila ga je da, ako namjerava pričekati dok ne stignu u London, neće imati priliku čak ni popiti šalicu kave. Ovako su se sastali prije roka.

 

Tijekom razgovora za Stil, Anđela je otkrila da dijele romantičnu vezu i da su predani impresionirati svoju drugu osobu. Protekle dvije i pol godine moja veza s Mihailom bila je prava radost. Od samog početka uspostavili smo ravnopravan partnerski odnos, gdje smo se istinski vidjeli i upotpunjavali. Čini se kao da se poznajemo cijeli život, ostvarenje sna o čistoj i istinskoj povezanosti, oslobođenoj tereta računa i skrivenih planova. Naša ljubav je iskrena, neokaljana i neporecivo stvarna. Nastavlja se razvijati i transformirati svaki dan, postajući sve jači, iskreniji i dublji svakim trenutkom. Bit našeg odnosa leži u našoj sposobnosti da se zajedno nosimo s izazovima i težimo osobnom rastu. Težim biti odgovorniji i otporniji, stalno nastojeći impresionirati njega i uzvratiti ljubav kojom me obasipa. Slično tome, Mihailova romantična priroda uvijek me iznenađuje. U njegovoj prisutnosti osjećam se i kao žena i kao cijenjeno ljudsko biće. Ne osjećam se niti ograničeno niti ugušeno, napredujem unutar granica te određene veze. To je simbiotski odnos u kojem obje strane cvjetaju, hraneći se i hidratizirajući kako bismo dosegli svoj najveći potencijal.

Prema Anđelinim riječima, njihove nesuglasice kao para imaju jedinstven pristup, odstupajući od konvencionalnih svađa u koje se većina parova upušta. Svi naši argumenti vode se s ljubavlju kao našim temeljem. Ovakav tip rasprave nikada se nije dogodio u mom životu, osim kada se upustim u raspravu punu poštovanja s Mihailom. Tijekom ovih rasprava osiguravamo da se ne razmjenjuju uvredljive riječi. Mihail me naučio kako pristupiti raspravama sa strpljenjem i ljubavlju. Često me podsjeća da zastanem i razmislim jesmo li se prethodno složili da neki postupci nisu prihvatljivi. Upustimo se u kratku raspravu i ona brzo prođe. Sklon sam stvarati više problema od Mihaila, jer je on oličenje nevinosti i dobrote. On bez napora ide iznad i dalje za druge, posebno za mene. Iako možda imam sklonost kritičnosti, aktivno radim na promjeni tog aspekta sebe, kao što je Anđela objasnila.

Preporučujemo