Pjevačica Goca Tržan je poznata kao veliki zabavljač i šoumen i osoba je iz koje jednostavno pršti energija. Kada je u pitanju njen privatni život poznato je da iza sebe ima jedan propali brak sa Ivanom Marinkovićem te da je sada u ljubavnoj vezi sa Rašom. 

Goca Tržan u poslednje vreme ulaže veliki trud. Pored solo nastupa i saradnje sa bivšim bendom “Tap 011”, Goca vešto preuzima ulogu voditeljke emisije “Ako progovorim” i povremeno producira sadržaje za svoje različite platforme.

Uprkos tome, Goca Tržan otvoreno priznaje da sa suprugom Radomirom ne samo da zarađuje novac za izdržavanje porodice, već i uživa da ga troši.

  • Pored ljubavi prema šopingu, posebno prema cipelama, Goca Tržan odaje se i svom najvećem uživanju – kozmetici i šminkanju, za koje je spremna da izdvoji značajnu svotu novca.

Na pitanje “Blica”, Goca je duhovito otkrila da značajan deo njene potrošnje odlazi na kozmetiku i obuću, sa posebnim akcentom na kozmetiku.

 

„Tokom svog života nanosio sam više supstanci na lice nego što sam namazao na hleb“, istakao je jedan od mojih prijatelja.

U nedavnoj raspravi o njenoj finansijskoj situaciji, Goca je otkrila da su ona i Raša ponosni vlasnici ukupno tri kompanije.

Goca je izrazila svoj stav o podeli, ističući da ne veruje u razdvajanje stvari na „moje“ i „tvoje“. Ona je napomenula da je Raša vješt u trošenju novca, u šali nazivajući je “pravom ženom”. Goca je istakla da novac zarađuju kolektivno i ne osećaju potrebu da ga dele na osnovu toga ko je više zaradio ili doprineo. Imali su priliku mnogo putovati i zadovoljni su hljebom i jogurtom kao osnovnim potrepštinama.

Biografija:

Roksanda i Anton su ponosni roditelji Goce, koja ima i mlađeg brata Andreja od tri godine. Goca je od malih nogu oduševljavala svoje rođake zanosnim nastupima, pokazujući svoj prirodni talenat. Zdravko Čolić zauzima posebno mesto u njenom srcu kao njen omiljeni pevač. Goca je školovanje završila u Osnovnoj školi “25. maj” (danas “Duško Radović”), a kasnije je pohađala Desetu beogradsku gimnaziju.

Uprkos želji da nastavi studije na Fakultetu dramskih umetnosti, suočila se sa razočaranjem kada nije uspela da obezbedi mesto. Zbog toga je krenula na dvogodišnje putovanje na Poljoprivrednom fakultetu prije nego što je odlučila da se potpuno uroni u svijet muzike. Ulazak u grupu Distorzija označio je značajnu prekretnicu u njenoj karijeri. Goca se 2006. venčala sa Ivanom Marinkovićem, a njihov savez je ubrzo blagosloven dolaskom ćerke Lene.

Međutim, njihovo bračno blaženstvo bilo je kratkog daha, pa su se 2011. godine zajednički dogovorili da se rastanu. Nažalost, njihovo razdvajanje je bilo poremećeno javnim razmiricama i emitovanjem ličnih pritužbi. Goca je u jednom intervjuu Ivana hrabro optužila za krađu, fizičko zlostavljanje, pa čak i napad nožem pod pritiskom alkohola.

Osim toga, otkrila je da je zanemario svoje finansijske obaveze prema njihovoj kćeri, ne obezbjeđujući adekvatnu izdržavanje djeteta. Nakon što je primila prijeteće poruke, pjevačica je odlučila prijaviti osobu policiji. Ivan je u odgovoru insistirao da nije poput njenih prethodnih partnera koji su se bavili kriminalnim radnjama, ističući da joj ne može pružiti isti nivo udobnosti. On je ostao pri svojoj nevinosti, tvrdeći da nije bio nasilnik i da su ga maltretirali Gocin otac i brat.

Uprkos njihovim stalnim pojavljivanjima na sudu, njihov odnos se vremenom postepeno poboljšavao. Ivan se 2016. godine suočio s optužbama za pljačku u supermarketu, zbog čega je protiv njega podignuta krivična prijava. Mediji su spekulisali o povezanosti Goce i televizijskog voditelja Ivana Ivanovića, ali je ona oštro negirala bilo kakvu romantičnu umešanost.

  • Goca je kratko izlazila sa Markom Lakićevićem, ali je njihova veza prekinuta zbog njegove posesivnosti. Na kraju je pronašla ljubav sa Rašom Novakovićem, bubnjarom u njenom bendu koji je bio 14 godina mlađi od nje. Njihova veza započela je 2011. godine, a nakon dvije godine odlučili su da se zaruče. Par je 20. septembra 2015. godine razmijenio zavjete na veselom slavlju održanom u Vili “Jelena”. Tabloidi često objavljuju lažne priče o Rašinoj nevjeri i skorom razvodu para, koje su se do sada pokazale neutemeljenima. Raša je u jednom intervjuu otkrila da ona i njen partner punu deceniju teže da imaju decu.

Iako nastoji da održi pozitivne odnose sa kolegama, imala je nesuglasice sa voditeljkom Nikolinom Pišek tokom emisije “Ekskluzivno”, gde je bila suočena sa izazovnim pitanjima. Goca je uzvratila prkosno odbacivši upitnike i naglo napustila set. Goca je strastveni skijaš koji bi rado zamenio tri odmora za jednu zimsku sezonu. Nakon rođenja djeteta, suočila se s poteškoćama u postizanju željene težine, ali je uspjela smršati 10 kg dok je bila na Filipinima. Visoka je 162 cm, a mjere su joj 92-70-100. Svoju tjelesnu formu marljivo održava svakodnevnim vježbanjem i pažljivim odabirom ishrane.

Preporučujemo