Nina Radulović, bivša manekenka i cijenjena voditeljica, slovi za jednu od najljepših i najatraktivnijih osoba u Srbiji. Pred njom su pokleknuli mnogi poznati zavodnici a ni ona nije ostajala imuna na njih. Rođena  1986. u Beogradu, Nina je živjela u djedovu prostranom stanu u bloku 21 zajedno s roditeljima Goricom i Branislavom te dvojicom ujaka i njihovim obiteljima. Osim s užom obitelji, Ninu veže bliska veza s osmogodišnjom sestrom Ivanom iz očeva prijašnjeg braka. Pokazujući izuzetnu zrelost od malih nogu, Nina je školovanje započela sa šest godina, pohađajući Osnovnu školu “Jovan Dučić” prije preseljenja na Bežanijsku kosu.

Majka ju je upisala na razne izvannastavne aktivnosti, uključujući satove engleskog jezika i glazbeni klub, pomno planirajući svaku minutu njezina rasporeda. Sa šesnaest godina Nina je otkrila svoju strast prema pjevanju i pridružila se rock bendu, što je potaknulo njen interes za pisanje. Nastup u kafiću nasuprot renomirane Glazbene škole “Slavenski” doveo je do priljeva prilika za nastup. U početku je zamišljala da krene stopama svojih roditelja i nastavi karijeru u stomatologiji. No, tijekom četvrtog razreda srednje škole doživjela je otkriće i shvatila da je stomatologija ne zanima. Potom je uspješno završila studij na Fakultetu političkih znanosti, smjer novinarstvo. Nadalje, upisala je i magistarski studij politologije. Osim materinjeg jezika, tečno govori engleski i ruski.

 

 Može se reći da neustrašivo prihvaća ljubav bez ikakvih zadrški, možda i odlazeći iz jedne krajnosti u drugu. U početku je brak uplovila sa znatno starijim glumcem Branislavom Lečićem s kojim je dobila dijete. No, nakon raspada njihove veze, otkrila je novu ljubav u liku šest godina mlađeg tenisača Filipa Krajinovića. Tijekom izazovnog razdoblja u mom životu, Nina je stupila na scenu, nudeći podršku i vodstvo kada se put do moje trenutne pozicije činio nedostižnim. Naš se susret dogodio u osjetljivom razdoblju njezina života, što je nažalost utjecalo na našu privatnost. No, jedna Ninina osobina vrijedna divljenja je njezino strpljenje i racionalnost, što se pokazalo neprocjenjivim u kritičnom trenutku. Iako možda ne razumije u potpunosti zamršenost tenisa, ona posjeduje istinski interes i volju za učenjem, što njezino laičko gledište na situacije u meču čini značajnim u smislu strategije i psiholoških aspekata igre. Začudo, iako nismo iz Beograda, otkrili smo mnoštvo zajedničkih prijatelja, što je rezultiralo ugodnim druženjima, izlascima i razgovorima. Od Nine se može mnogo naučiti, rekao je Filip Krajinović u intervjuu za magazin “Gloria”. I dok su Nina i Filip uživali u jednogodišnjoj vezi ispunjenoj ružama, čini se da se majci poznatog tenisača nije svidio sinov izbor partnerice. Na upit o voditeljici, koja je ipak zadržala prezime bivšeg supruga, odgovorila je oštrim kritikama.

 

“Moram priznati, nisam upoznata s Ninom Lečić. U golemom svijetu slavnih, među kojima su pjevači, igračice, glumice, njezino mi je ime ukrstilo put, no zapravo mi nije poznat njezin identitet i zanimanje. Što se tiče sina ljubavni život, ne ulazimo u rasprave o tome. U današnjem svijetu veze se mogu brzo promijeniti, a on je još mlad i nije spreman za brak. Stoga me posebno ne zanima s kim on trenutno izlazi. Naši razgovori se vrte oko dobrobiti i treniranju, a ne osobnim odnosima”, rekla je Vera Krajinović, Filipova majka, u razgovoru za lokalne medije. Nakon razlaza Nina i Filip zadržali su pozitivan odnos. Krajinović je izrazio divljenje Nini, istaknuvši njihov prijateljski odnos. On je jako poštuje i njeguje zajedničke uspomene. Oboje su stekli vrijedna saznanja iz zajedničkog vremena, a Krajinović vjeruje da je Nina također imala koristi od njihove veze. Unatoč dobnoj razlici, njihova veza nije bila spriječena; nego su njihovi različiti prioriteti i životni stilovi u konačnici doveli do njihovog razdvajanja. Krajinović ostaje pri podršci Nini na svaki mogući način, uvjeravajući je da će uvijek biti uz nju. Što se tiče nedavnih ljubavnih veza zanosne voditeljice, detalji ostaju nepoznati javnosti. Čini se da je odlučila zadržati svoju privatnost, iako je vrijedno napomenuti da je u prošlosti izrazila želju za proširenjem obitelji.

Preporučujemo