Već dugo se šuška o ljubavi između Bjeline kćerke i popularnog glumca. Nakon što je otkrivena njihova romansa, Mia Bjelogrlić i Milan Marić prvi put su se zajedno pojavili dvije godine kasnije, pojavivši se na istoj lokaciji u isto vrijeme. Po prvi put zajednički se pojavio par koji je svoju vezu skrivao do te mjere da je neizvjesno jesu li prekinuli ljubavnu vezu. Mia i Milan sinoć su viđeni zajedno na premijeri filma “Za danas tonku” koja je održana tijekom 52. FEST-a.

 

Čini se da bi Mia Bjelogrlić ponovno mogla biti slobodna, a o tome svjedoče i najnovije fotografije. U početku su fotografi snimili Miju, jasno iščekujući nečiji dolazak. Ubrzo nakon toga, Milan se pojavio, zadivivši lokalnu zajednicu svojim upečatljivim prisustvom. Nakon što je duže vrijeme nosio prepoznatljivu bradu, Milan ju je odlučio obrijati, što je rezultiralo osjetno mlađim izgledom. Unatoč izostanku sinoćnje fotografije na kojoj su Mia Bjelogrlić i Milan Marić zajedno, pitanje njihove veze ostaje neriješeno. Trenutno stanje njihove veze, bilo da su još uvijek par ili samo bivši partneri koji održavaju srdačnu vezu, ostaje neizvjesno.

 

Milan Marić, rođen 1990. u Beogradu, odrastao je u rodnom gradu uz roditelje, polubrata i polusestru. Unatoč tome što nije imao obiteljske veze s glumačkim svijetom, Milan je rano pokazao afinitet prema ovom zanatu. Njegov put započeo je u vrtiću, gdje je ne samo sudjelovao u predstavama, već je preuzimao i voditeljske uloge. Ta se strast zadržala tijekom pučkoškolskih godina, tijekom kojih je aktivno sudjelovao u formiranju dramske sekcije. Kako bi dodatno oplemenio svoj talent, Milan je ljetne stanke posvetio Omladinskom kazalištu “Dadov”. Čak i bez ikakvih obaveza, rado bi bježao iz škole, ne da bi se družio s prijateljima na ulici, nego da bi uronio u svijet kazališta. Iako se Milan bavio i raznim sportovima poput odbojke i plivanja, njegova prava strast bila je nogomet.
Nakon što je u početku trenirao s mlađim uzrastima OFK Beograda, njegove atletske težnje su naglo zaustavljene zbog ozbiljne ozljede koju je zadobio tijekom treninga. Ovaj neuspjeh odigrao je ulogu u njegovoj odluci da se potpuno posveti svijetu glume. Milanovi zapaženi nastupi u predstavama Dušana Kovačevića “Kontejner s pet zvezdica” i “Mrak je” Ace Popovića, kao i obrada pesme “Ona odlazi…”, otvorili su mu put uspešnom upisu na cenjeni fakultet. Dramske umjetnosti. Pod vodstvom profesorice Biljane Mašić, upisao je studij iz prvog pokušaja i u konačnici diplomirao 2013. godine.

Milan Marić, renomirani srpski glumac u kazalištu, filmu i televiziji, proslavio se svojim zadivljujućim nastupima u raznim produkcijama. Značajne predstave poput “Zoran Đinđić” i “Mali mi je grob” pokazale su njegov talent, a filmovi i serije poput “Branio sam Mladu Bosnu”, “Dovlatov” i “Državni službenik” dodatno su učvrstili njegovu reputaciju. Rođen 31. srpnja 1990. u Beogradu, Marić je duboko vezan za svoj rodni grad, u njemu živi i radi. Njegov put u svijet glume započeo je u Omladinskom pozorištu „Dadov“, gdje je napravio prve korake ka uspješnoj karijeri. Nakon završetka studija glume na Fakultetu dramskih umjetnosti (FDU) u Beogradu 2013. pridružio se ansamblu Jugoslavenskog dramskog pozorišta (JDP). Marić je scenu JDP-a krasio brojnim zadivljujućim predstavama, a surađivao je i s drugim uglednim kazalištima poput Kruševačkog pozorišta, Ateljea 212 i Beogradskog dramskog pozorišta (BDP). Godine 2009. debitirao je na televiziji epizodnom ulogom u seriji “Bijela lađa”. Nakon toga se okušao u kratkometražnom i igranom filmu, ali i televizijskim serijama. Njegov zapažen doprinos ruskom filmu “Dovlatov” 2018. donio mu je cijenjenu titulu najboljeg mladog glumca na 40. Međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi, dok mu je također osigurao mjesto među deset najboljih europskih glumaca u usponu prikazanih na Berlinaleu 2019.

Preporučujemo