Kćerke Nataše Bekvalac 31. prosinca neće biti u društvu pjevačice. Umjesto toga, Novu će godinu Nataša dočekati u jednom prijestolničkom hotelu, okružena publikom. Novosađanka, koja sada živi u Beogradu i ima lijep dom, za ovu će posebnu priliku biti domaćin zadivljujućeg kabarea. Onima koji željno iščekuju dolazak 2024. godine, ona obećava iskustvo koje će im nedvojbeno ostati urezano u sjećanje, nudeći vrijeme koje je donekle drugačije od uobičajenog. Ako spadate u ovu grupu na vrijeme rezervišite svoje mjesto.

Nataša Bekvalac uvijek je otvoreno govorila o svojoj ulozi posvećene majke svojim kćerima Hani i Katji. Dok Hana prolazi izazove puberteta, doživljava prve ljubavi i čuva tajne, Katja ostaje njezina draga mala princeza, zbog koje se Nataša svakim danom topi od ljubavi. Hanina objava fotografije Katje Lazukić neosporan je dokaz koliko je mlađa kći Nataše Bekvalac značajna u njihovoj obiteljskoj dinamici.

Jučer je obilježen dan Katjinog baletnog nastupa, značajnog događaja za petogodišnjakinju. Njezina majka i sestra dale su sve od sebe kako bi osigurale da ona osjeti izniman osjećaj važnosti i radosti u ovoj važnoj prigodi. Nakon završetka nastupa dočekala ju je prepuna cvjetnih aranžmana, nakon čega je uslijedilo snimanje fotografije na kojoj je Katja Lazukić preuzela ulogu kraljevske princeze.

 

Hana i Nataša otvoreno su priznale da su opčinjene šarmom petogodišnje Katje, a Nataša je divljenje svojoj mlađoj nasljednici izrazila riječima: Zbog neprestanog izražavanja radosti i ponosa tijekom dana, trenutno ne mogu sastaviti bilo kakav pisani sadržaj. Ti si utjelovljenje moje najdublje ljubavi i neizmjerne sreće. Ispunjavaš me neizmjernim ponosom i daješ mi nepokolebljivu snagu i otpornost. Svaki korak koji napravimo zajedno ispunjava me osjećajem postignuća, a ti me neprestano učiš pravom značenju hrabrosti i biti samog života. Molim te znaj da te tvoja majka obožava, draga moja Kati.

Preporučujemo