Goca Tržan bez straha raspravlja o temama koje se tiču ​​financija. Ona j epoznata po tome da joj nijedna tema nije bauk i otvoreno iznosi svoje mišljenje o svemu. Pjevačica Goca Tržan poznata je po nefiltriranom i nesputanom pristupu raspravljanju o najrazličitijim temama. Neustrašivo se bavi tabu temama kao što su starenje, odnosi između muškaraca i žena i financijska pitanja, uvijek govoreći otvoreno i pošteno.

Goca, koja ovaj model nastavlja slijediti iu vlastitom braku, ispričala je kako je odgajana u obitelji u kojoj nema podjela. Njezina majka preuzela je sve financijske obveze, uključujući plaćanje računa i vođenje očevog računa. Sav se novac držao u jednoj staklenci iznad televizora, što je olakšavalo lociranje kada je trebalo pokriti troškove.

 

– Pojam podjele, na moje i tvoje, u našem odnosu ne postoji. Raša je taj koji štedi novac, a ja ga, kao prava žena, znam potrošiti. Novac zarađujemo zajedno i ne vjerujem u njegovu podjelu na temelju toga tko je više zaradio ili pridonio više. Puno smo putovali, uvijek smo imali dovoljno za kruha i jogurta. Goca je još jednom izrazila svoju sreću, istakavši koliko je zahvalna što je njen suprug prihvata baš takvu kakva jeste. Ne mogu i ne želim se iz bake pretvoriti u djevojčicu. Raša je itekako svjestan da će njegova supruga iduće godine napuniti 50 godina, no to ga nimalo ne uznemirava. Sretna sam što imam muža koji me voli takvu kakva jesam, ne pridajući nikakvu važnost mom fizičkom izgledu. Moj savjet mojoj kćeri i svim djevojkama vani je da nađu muškarca koji će ih voljeti takve kakve jesu, bez brige o nesavršenostima ili hoće li ih prihvatiti sa ili bez šminke. Znala sam da je Raša pravi za mene i zahvalna sam mu na svemu.Goca je napomenula i da je Raša njenu ćerku Lenu iz prethodnog braka sa ljubavlju prihvatio kao svoju.

 

– Nakon što sam se udala dogodilo se nešto nevjerojatno: otkrila sam duboku ljubav prema majčinstvu. Čista radost što imam svoje dijete u naručju zasjenila je sve brige oko debljanja ili fizičkog izgleda. Ništa od toga mi nije bilo važno. Bilo mi je savršeno i ne mogu biti sretnija – ispričala je Goca Tržan osvrćući se na svoj put s Ivanom Marinkovićem i iskustvo trudnoće. Tek sam kasnije počela prepoznavati naznake. Odlučila sam pokušati jer dolazim iz obitelji u kojoj su moji roditelji u sretnom braku već gotovo pet desetljeća.

Preporučujemo