Vojislav Voja Brajović ističe se kao zanosan i izuzetno vješt glumac još u bivšoj državi poznat po svom neizmjernom talentu i neospornom šarmu. Proslavljeni glumac  je formativne godine proveo u Valjevu, gde je upoznao svoju početnu ljubav, prefinjenu Ljiljanu, koja će vremenom postati majka njegovih dvoje potomaka. Upravo u vrijeme njihovog djetinjstva prva supruga Voje Brajovića osvojila je njegovo srce.

 

Njihova veza je počela  kao prijateljstvo, ali kako je vrijeme prolazilo, njihova ljubav je rasla, što ih je navelo da se vjenčaju. Njihova zajednica bila je blagoslovljena sinom po imenu Vukota i kćeri po imenu Iskra. Njihov odnos karakterizirala je duboka ljubav i međusobno poštovanje, iako njihovo putovanje nije završilo radosnim tonom. Vukota, koji se aktivno bavi produkcijom, pisanjem scenarija i glumom, također je stekao značajno priznanje u manekenskoj industriji, čime je stekao reputaciju jednog od najtraženijih modela u Srbiji.

 

Voja je pun radosti i ponosa prigrlio svoju novu i značajnu ulogu djeda kada mu je kćerka Iskra podarila unuku. No, nakon samo dvije godine braka, Iskra je odlučila raskinuti svoju vezu.

Ljiljana je prvo krenula u liječničku karijeru, no na kraju je odlučila da joj obitelj bude prioritet. Nakon razvoda, bivša supruga Voje Brajovića odlučila je zadržati privatan život, a velik dio trenutne situacije ostavila je pod velom misterije. Svoju misiju usmjeravanja Vukote i Iskre na pravi put Ljiljana je izvršila, a od danas ostaje posvećena svojoj unuci Ini.
Razlozi raspada Vojinog braka nikada nisu javno objavljeni. Ipak, stalno je izražavao duboko divljenje prema majci svoje djece. Trenutno zadovoljstvo pronalazi u zajednici s mlađom kolegicom Milicom Mihajlović, a blagosloveni su i sinom.

Preporučujemo