Ona je jedna od najpoznatijih srpskih glumica i jako cijeni svoju privatnost. Prošle su otprilike dvije godine otkako su Nataša Ninković i njezin suprug Nenad Šarenc odlučili preseliti iz svog doma u kompaktniji stan u srcu grada. Kako su njihovi sinovi krenuli na vlastita putovanja, tražeći obrazovanje i život u inozemstvu, par je poželio manji životni prostor samo za sebe. U intervjuu za naš časopis, glumica je podijelila svoje mišljenje o ovoj značajnoj promjeni.

 

Iako je doista točno da smo se preselili u srce grada, ovo je bila pomno promišljena odluka koju smo planirali duže vrijeme i uspješno smo izvršili svoj plan. Naša su djeca sazrela i otišla u inozemstvo radi školovanja, signalizirajući da je sada povoljan trenutak da prihvatimo promjene,” izjavila je, otkrivajući činjenicu da je osobno preuzela dizajn interijera za našu novu rezidenciju. Okruženje u kojem živim ima golemu važnost u mom životu zbog značajne količine vremena koje provodim u njegovim granicama. Svaki aspekt interijera, od njegovih zamršenih detalja do ambijenta kojim odiše, zajedno sa svojom posebnom aromom, pridonosi njegovoj ukupnoj privlačnosti. Svaki dan odlazim s ovog mjesta i žurno mu se vraćam. Iako se stilovi i trendovi mogu mijenjati, ja sam prilagodljiv i prihvaćam ih, ali samo kada su u skladu s mojim vlastitim osjećajem identiteta ili našim kolektivnim identitetom. Bez obzira na osobne preferencije, ono što je bitno za prostor je poseban štih koji odražava njegovog vlasnika. Unatoč trudu Nataše Ninković da privatnost svog doma očuva kao mirno utočište, glumica je nedavno odlučila otkriti izgled svoje dnevne sobe u kojoj sa suprugom dijeli trenutke uz kavu i ugodne razgovore. Zadivljujućem prizoru raskošno ukrašenog stana parira samo njegov interijer koji odiše razinom raskoši koja priliči stranicama prestižnih svjetskih publikacija.

Biografija:

Svjetsko priznanje stiglo je Nataši Ninković, proslavljenoj srpskoj glumici, ulogom Vere u renomiranom filmu “Spasiteljica”. Rođena 22. srpnja 1972. godine u Trebinju, Nataša je odrasla u tradicionalnom domaćinstvu roditelja Milene i Branka, zajedno sa starijim bratom Petrom. Majka joj je karijeru posvetila tekstilnoj industriji, dok se otac bavio inženjerstvom. S nepunih sedam godina Nataša je krenula na glumački put, upisavši satove dramske umjetnosti u studiju Mome Brkića. Samo dvije godine kasnije prvi put je stala na pozornicu, iako joj je zanat ubrzo dosadio. Nastavljajući školovanje u rodnom gradu, završila je osnovnu školu i pohađala srednju medicinsku školu. U početku razmišljajući o karijeri u medicini ili stomatologiji, Natašine težnje su se promijenile nakon što je postigla veliki uspjeh na prestižnom festivalu kazališnih amatera u SFRJ. Potaknuta ovim trijumfom, odlučila se preseliti u Beograd, gdje je bez muke položila prijemni ispit na Fakultetu dramskih umjetnosti iz prvog pokušaja.

Pod vodstvom profesora Vladimira Jevtovića bila je student uz Danijelu Nelu Mihajlović, Danijelu Ugrinović, Danijelu Kuzmanović, Karolinu Cimešu, Vojina Ćetkovića, Sergeja Trifunovića, Nebojšu Glogovića i Borisa Pingovića. Diplomirala je 1994. Godine 1996. susrela se s petnaest godina starijim biznismenom Nenadom Šarencem, koji je prije toga bio u braku s dvije kćeri. Njihova veza započela je na Božić, a kulminirala brakom 14. prosinca 1997. Nataša je dosljedno isticala da je njezin suprug odigrao značajnu ulogu u njezinom osobnom razvoju te da je napravila pravi izbor kada ga je odabrala. Čvrsto vjeruje u doživotnu ljubav, predanost koja zahtijeva značajan trud. Nataša održava pozitivne veze sa svojim kolegama i pridaje veliku vrijednost vezama stvorenim između glumaca. Vojin Ćetković ima cijenjenu ulogu kuma njenog sina, dok je sama Nataša imala čast da krsti kćerku glumice Nele Mihajlović. Prijateljstvo između Nataše i Denisa Quaida procvjetalo je tijekom suradnje u filmu “Spasitelj”. Tijekom boravka u Sjedinjenim Državama, Natašu su ljubazno ugostili Denis Quaid i njegova tadašnja supruga Meg Ryan.

Preporučujemo