Saša Popović je najuticajniji biznismen u muzičkoj industriji u Srbiji. Godine 1996. preselio se iz Novog Sada u Beograd. Upravo se ove godine u glazbenom studiju Zemunica u Zemunu ukrstio s mladom pjevačicom Suzanom Jovanović. Tamo je Suzana snimala spot za svoju pjesmu “Ko me jedom prevari”. Njihovi su susreti postajali sve češći, raspirujući plamen ljubavi. Naposljetku, 9. rujna 1996. Suzana i njezin sin Danijela iz prethodnog braka uselili su se k Saši. Vrijeme je prolazilo, a Saša je odveo Suzanu u zlataru u Novom Sadu, nagovarajući je da izabere zaručnički prsten. Uz Suzanin dogovor, zavjete su izmijenili 1997. godine u hotelu “Interkontinental” u Beogradu.

Vjenčanje su svojom nazočnošću uljepšale ugledne osobe iz svijeta glazbe, glume i televizije, a kuma je bila Lepa Brena. Suzana je 8. ožujka 1999. rodila kćer Aleksandru. Iako Danijela nije njihovo biološko dijete, Saša se ne libi iskazati mu duboku ljubav, tretirajući ga kao svog. Nakon završenog studija na prestižnom ljubljanskom sveučilištu, Danijel svoju ekspertizu koristi kao inženjer zvuka u renomiranoj tvrtki “Grand”. Kada je u pitanju srpska javna scena, Suzana i Saša važe za par koji odiše iznimnim skladom. Potomci Saše Popovića i Suzane Jovanović uporno su izbjegavali javno eksponiranje. Kako više vole živjeti privatnim životom, o njima se malo zna osim povremenih slastica koje su njihovi roditelji podijelili tijekom raznih intervjua. Suzana, majka kćeri Saše Popovića, preuzela je na sebe da s javnosti podijeli karijeru koju je odabralo njezino dijete. Aleksandra, djevojka koja vrvi kreativnošću, ima prste koji su stalno u pokretu. Počela je studirati ne samo na jednom, već na dva različita fakulteta, samo da bi oba napustila u svojoj neumoljivoj potrazi za samootkrivanjem, potrazi koja možda još uvijek traje. Unatoč averziji prema rasipanju novca i želji da bude samodostatna, odlučila je krenuti na tečaj vrlo traženog nadogradnje noktiju današnjice, koji joj je omogućio primjenu tehnike geliranja na vlastitim noktima.

 

Nakon što je uspješno pokrenula posao s majkom Suzanom kao prvom mušterijom i modelom, donijela je odluku o proširenju svog pothvata, potkrijepljena potrebnim početnim kapitalom, tvrdi izvor koji je tu informaciju otkrio medijima. Ove tvrdnje kasnije je potvrdila i Suzana tijekom gostovanja u emisiji “Milizam”. I moj sin iz prethodnog braka i naša kći, koja pripada i Saši i meni, imaju snažnu averziju prema javnosti i nikada se ne pojavljuju u medijima. Naša se kći već prebacila na dva različita fakulteta jer još uvijek nije sigurna oko svoje karijere i aktivno istražuje svoje mogućnosti. Sklonost neodlučnosti prenijeta mi je nasljednim putem, što je rezultiralo prvim upisom u ekonomsku školu, a nakon toga uslijedio je prelazak u trgovačku školu zbog nezainteresiranosti za ekonomiju. Iako moj budući put još nije učvršćen, sigurno je da karijeru neću nastaviti pred očima javnosti.

To nije bio naš izbor, već nešto u čemu su rođena naša djeca i što su nam nametnuli. Jasno su dali do znanja da mi budemo u javnosti, oni neće biti. Suzana je to izrazila i otkrila da se i kći Saše Popovića odlučila baviti istim zanimanjem, doduše možda privremeno. Moram se pohvaliti Aleksandrom koja je nedavno završila program noktiju i manikure i sada brine o mojim noktima. Nitko od ostalih u našoj grupi nema talenta za pjevanje, ali Aleksandrino duboko pjevanje čuje se kako odzvanja iz kupaonice. Uz njezinu umjetničku prirodu i spretne prste, ostaje za vidjeti hoće li njezini talenti krasiti samo nokte ili će se proširiti i dalje. Unatoč kontinuiranom profesionalnom uspjehu, Aleksandra se ističe svojim divljenja vrijednim odgojem i zrelošću. Dok njezini roditelji posjeduju veliko bogatstvo, ona je i dalje odlučna sama zaraditi novac, što je uistinu divno.

Preporučujemo