U viji poznate pjevačice Cece Ražnatović se sinoć slavilo i okupila se cijela porodica. Naime njenom mlađem unuku je bio prvi rođendan i čak je i Tasa stigla iz Španije ovim povodom. Međutim dalo se primjetiti da jedna tetka ipak nedostaje a riječ je o Bogdaninoj starijoj sestri Nataši što je odmah dovelo do toga da se javnost zapita koji je razlog.

  • Prvi rođendan Krstana Ražnatovića bio je spoj obitelji Rodić i Ražnatović. Ceca, poznata po tome što obožava fešte, a posebno kada se vrte oko posebnog dana njezina unuka, dobrodošla je bila prisutnost prijatelja, najmilijih i naravno obitelji.Sve do ove točke, bez obzira gdje se nalazili, pojedinci su se stalno trudili posjetiti Beograd. To je do sada bio prevladavajući trend.

Po dolasku iz Sevilje, Anastasija je potvrdila svoje pripreme za slavlje podelivši fotografiju na kojoj je pored svog frizera Stevana Radivojevića.

Ususret Bogdaninom skorom porodu, odlučili su Krstanov inauguralni rođendan obilježiti u Ražnatovićevoj vili, koja je bila pomno uređena za ovaj značajan događaj.

 

Opće je poznata neraskidiva veza između sestara Rodić koje su jedna drugoj dosljedna potpora kako u radosnim tako iu izazovnim vremenima. Ta nepokolebljiva bliskost ostaje nepromijenjena i nakon Bogdanine udaje za Veljka i Bojanove udaje za Mirka Šijana.

Mnoge je iznenadilo što Nataša nije bila na inauguracijskoj proslavi rođendana svoje sestrične. No, to čuđenje brzo se raspršilo nakon što je vidjela fotografije koje je podijelila iz svog divnog vremena na Tajlandu, što je pokazalo da ne propušta ništa.

Nedavno je Nataša proslavila svoj 33. rođendan u jednom beogradskom restoranu u društvu Bogdane.

Bogdanina biografija:

Rođena 13. marta 1996. godine u Titelu, Bogdana Rodić Ražnatović je bivša košarkašica i ekonomista. Poznata je i kao supruga Veljka Ražnatovića, sina poznate folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana. Bogdanina pojava u javnosti dogodila se 2018. godine kada je otkriveno da je u vezi s Veljkom Ražnatovićem.

Od tada su njihova veza, zaruke i vjenčanje opširno popraćeni u medijima. Unatoč tome što voli privatnost, Bogdana se uz supruga Cecu i Anastasiju Ražnatović pojavljivala na raznim događanjima. Prije uspona slave, Bogdana je djetinjstvo provela u Titelu sa roditeljima Bogdanom i Danijelom, kao i starijim sestrama Bojanom i Natašom. Njezina strast prema košarci počela je u mladosti, a 2013. godine postigla je prve uspjehe osvojivši svoje prve medalje.

Bogdana i Ražnatović vjenčali su se u novembru 2019. godine i sada su ponosni roditelji svojih sinova Željka i Krstana. Bogdana je u Vukovaru ostvarila nevjerojatan pothvat osvajanja brončane medalje s juniorskom reprezentacijom Srbije na Europskom prvenstvu. Nastavljajući nizati uspjehe, kasnije je za klub Radivoj Korać osigurala naslov prvakinje Srbije. Dodatno, svoje je umijeće pokazala postavši viceprvakinja Ženske regionalne lige.

  • Izabranici Bogdane plasirali su se u finale Kupa Milana Cige Vasojevića, iako nisu uspjeli doći do prestižne nagrade. Nažalost, Bogdana se tijekom svoje košarkaške karijere suočila s dvije ozljede koljena, što ju je dovelo do odluke da se 2015. godine povuče iz sporta i umjesto toga usredotoči na svoje obrazovanje.

Uspješno je završila studij na Višoj poslovnoj školi, smjer financije i računovodstvo. Bogdanine sestre, Bojana i Nataša, bavile su se odvjetništvom, a trenutno su na menadžerskim pozicijama u medijskoj industriji. Odrastajući u obitelji Rodić, koja već dugi niz godina drži klaonicu peradi “DB Rodić” u Titelu, Bogdana i njene sestre odmalena su aktivno sudjelovale u obiteljskom poslu.

U početku su prodavali piliće na raznim tržnicama u Titelu, Mirjevu i drugim mjestima, da bi kasnije preuzeli uloge u upravi tvrtke. Nakon što je završila srednju školu, Bogdana je napravila tranziciju iz svoje štandove u ured, odražavajući put kojim su krenule njezine sestre. Kako se pročulo o njezinoj vezi s Veljkom Ražnatovićem, mediji su se naveliko obrušili na Titel tražeći od mještana informacije o obitelji Rodić, a posebno o Bogdani.

Tabloidi su prikupili informacije od susjeda koji su Bogdanu opisali kao marljivu, skromnu i pomalo suzdržanu mladu ženu, koja je od malih nogu pomagala svojim roditeljima u njihovim nastojanjima.

Preporučujemo