Od kada je Nadica debitirala u natjecanju “Zvezde Granda”, ona je, kao i njene kolege, dospjela u centar pažnje. Brojni časopisi redovito su pratili njezine aktivnosti, s posebnim naglaskom na njezinu tajnovitu vezu s  klavijaturistom iz Beča. Ovaj klavijaturist Dalibor Stanojević iz prethodnog braka ima troje djece. S obzirom na veliku razliku u godinama i njegovu prošlost, Nadičini roditelji ostali su zatečeni njezinom odlukom da se uda za njega.

 

Njezin otac Đulijano potvrdio je medijima da su svi šokirani i razočarani njezinim izborom, pa je otišao toliko daleko da ju se javno odrekao preko domaćih novina. Napomenuo je da je Nadičina majka zbog šoka morala biti hospitalizirana te da je cijela obitelj iznevjerena njezinim postupkom. Giuliano je istaknuo i da Nadica nije bila na bratovu vjenčanju u Skoplju, niti mu je čestitala.

No, ponovno je dospjela u središte pažnje tabloida kada je njezin dečko Nenad Pauković na društvenim mrežama podijelio snimku koja snažno nagovještava prosidbu i pjevačičino prihvaćanje njegove bračne ponude. Tijekom vožnje helikopterom koju je orkestrirao Nenad, pjevač je uspio uočiti na tlu ispisane riječi “Udaj se za mene”, što potvrđuje njegove namjere. U ugodnom ambijentu Nadica i njezin partner obilježili su zaruke uz nazdravljanje šampanjcem. Prije veze s Daliborom i Nenadom, Nadica je bila u kraćoj ljubavnoj vezi sa Stefanom Živojinovićem, sinom Bobe Živojinovića i Lepe Brene.

Da put do uspjeha nikad nije lak svjedoči upravo i život Nadice Ademov, koja je prije angažmana u “Zvezdama Granda” morala raditi više poslova kako bi osigurala egzistenciju za sebe i svoju obitelj. Malo je poznato da je Nadica prije sadašnjeg javnog života i velike slave bila zaposlena na lokalnoj tržnici. Unatoč trenutačnim vrtoglavim primanjima, pjevačica je uvijek otvoreno govorila o svojoj prošlosti i nikada se nije sramila o njoj govoriti. Mnogi joj se dive jer je zadržala skromnu, prizemljenu i srodnu osobu.Nadičin štand na tržnici, na kojem je prodavala rublje, bio je konstantno popunjen, kako su mediji ranije pisali.

 

Preporučujemo