Srbija posljednjih godina ima vrlo uspješne domaće serije koje su jako popularne. Serija “Tajna vinove loze” vraća se na male ekrane. U ulozi Marka Smirjanića ponovno gledamo slavnog Marka Vasiljevića, koji je u kratkom vremenu osvojio srca televizijskih gledatelja, posebice žena. Marko je specifičan po mnogočemu, a možda najkonkretnije po tome što odabire raditi na projektima malo drugačijih formata osmišljenih za prenošenje važnih poruka.

Iako je radio na uspješnim televizijskim serijama i nastupao u kazalištima, mladi glumac jednom je otkrio da od svoje profesije ne može živjeti. Zato se odlučio posvetiti zemlji na kojoj uzgaja orahe.  Počeo sam s tim, ali sam morao uložiti puno novca prije nego što sam vidio prve prihode. Zasad nisam imao nikakvih rezultata – rekao je u kolovozu 2022., kada je glumio samo u jednoj predstavi, i iskreno priznao da mu nije ništa gore od završetka škole.  S ovim primanjima nemoguće je živjeti kao podstanar u Beogradu. U ožujku me čekaju tri projekta, a do tada ću se gledati repozicionirati kako bih preživio. Nisam osoba koja očajava pa pokušavam pronaći rješenja – otkrio je Marko.

 

Marko Vasiljević, zvijezda serije “Tajna vinove loze”, gostovao je u jednoj emisiji  i govorio o svojoj ulozi u predstavi Ivora Martinića “Kad bi bilo šteta da biljke rastu”, koja se u “Hartefakt house”, Bulevar Despota Stefana 7, u Beogradu. Vasiljević je rekao da igra dvije uloge jer je predstava zamišljena u dva dijela, odnosno dvije posebne predstave s istim tekstom, prostorom i principima spojene u jednu. “Razlika je u tome što u jednoj verziji Mina Obradović i ja igramo ljubavni par, au drugoj verziji, s istim tekstom, Nedim Nezirovich i ja igramo ljubavni par. Par. Ono što publika osjeti je čar teksta. i drama.”Vidjeti ljubav, prekid i odnos između muškarca i žene, i dva muškarca u isto vrijeme”, rekao je glumac. Vasiljević je priznao da bi po njegovom mišljenju druga uloga bila zahtjevnija, ali mu je bilo vrlo zanimljivo igrati ovu ulogu, budući da mu nije strano voljeti čovjeka kao brata i prijatelja, a ima i mnogo prijatelja ove seksualne orijentacije. . Vasiljević je naglasio: “U ovoj predstavi nema ničeg odvratnog. Svatko tko dođe pogledati predstavu vidi ljubav.”

 

 

“U jednom trenutku mali komadić hrane izletio mi je iz usta. Bilo je jadno, ali moglo se vidjeti. Igrao sam na njemu. Nije mogao ništa sakriti. Bitno je kad pijemo vodu Kada, ne može sakriti” Pijemo vodu, a kad idemo gledati veliku facu, ja idem vidjeti veliku facu. Publika dolazi zaviriti u živote dvoje ljudi, u njihovu privatnost”, istaknuo je Vasiljevič. Vasiljevič je istaknuo da domaći filmovi i serije još uvijek slijede holivudske principe, a odabir glumaca ovisi o njihovom izgledu, a ne o sposobnosti kreiranja likova, a Vasiljevič je rekao da se protiv toga “borio cijeli život”, pa čak i naštetio svojoj egzistenciji. ” “Ako moram bilo što glumiti, onda se jako brzo iscrpim. Kad čovjek radi na više projekata istovremeno, ne može dati 100 posto niti jednom projektu”, dodao je glumac. Vasiljević je primijetio da je, srećom, glumio široku paletu likova s ​​različitim osobnostima i da se trudio ne držati se jednog kalupa, jer ga je zanimala svaka vrsta ljudske psihologije. „Zato sam odlučio postati glumac, jer sam uvijek mogao biti netko drugi i igrati“, Govoreći o obnovi serije “Ubojstvo oca”, Vasiljevič je rekao da se radi punom parom i da je siguran da će iduća sezona biti dobra jer “kad su takvi uvjeti i ekipa na setu, oni su kao jedno osoba Velika obitelj, čast je igrati tamo.”

Preporučujemo