Ana Bekuta je na estradoj sceni već pola viejka i ima veliki broj hitova. Malo ljudi zna da je, zapravo, hit Ane Bekute iz 1999. godine “Godinama” pjesma posvećena Draganu Kojiću Kebi. Iako vam možda nije jasno kako se to dogodilo, kada pročitate tko je autor pjesme, sve će vam biti jasno. Naime, stihove ove legendarne pjesme napisala je Ljiljana Jevremović, s kojom je Keba dobio izvanbračnu kćer Inu Jevremović. Pjesmu “Godinama” Ljiljana je napisala dok je bila trudna bez Kebe jer je Keba “odustao” od toga da joj da podršku. Poznati pjevač još nije upoznao svoju kćer  koja već ima trideset godina. Ne voli medije i javno eksponiranje.

Iako je Keba u vrlo bliskim odnosima s kćerkom Natašom i sinom Igorom, nikada nije podržavao svoju izvanbračnu kćer. Imao je mnogo razloga da bude ponosan na nju. Posvećena je obrazovanju i ima dara za glazbu. Izrasla je u pravu ljepoticu. Keba je oženio Olju, djevojku iz ugledne mostarske obitelji. Ima dvoje djece, Natashu i Igora, koji su također javne osobe. Igor je nogometaš koji je oženjen hrvatskom pop pjevačicom Severinom. Natasha je krenula očevim stopama i bavila se glazbom. Keba je navodno imao i izvanbračno dijete Inu Jevremović, no on to nikada nije priznao. Zauvijek žena – Olja Upoznali su se na svadbi dok je Keba amaterski pjevao kafanski pjevač u Loznici. Pjevao je i vidio lijepu djevojku plave kovrčave kose kako sjedi, prišao joj je i rekao “Dušo, mogao bih se zaljubiti u tebe”. Odmah je ustala i otišla. Nisu se ni upoznali. Zanimljivo, Keba uopće nije trebao nastupiti na svadbi, nego je došao slučajno na inzistiranje kolege, rekavši da bi na svadbi mogao dobro zaraditi, a da će biti i gostiju iz Indije.

Olga je također iz Mostara. Otac joj je bio cijenjeni vojnik, a majka domaćica. Međutim, Keba i Olga tada se nisu upoznali. Zbilo se još jedno kobno vjenčanje, ovoga puta u Mostaru, gdje se oženio Olgin ujak. Zvali su Kebu na nastup i tada je konačno upoznao Olgu. Par se počeo dopisivati, a zatim je započeo romantičnu vezu. Keba je jednom ispričao da je deset dana prije nego što je upoznao Olgu sanjao da se ženi i ujutro se probudio sa suzama. Vidio je djevojčicu u snu.Kasnije, kada se počeo igrati s Olyom, iznenada mu je sinulo pred očima da se djevojčica u snu pokazala Olyom. Kako je rekao, to ga je uplašilo pa je izbjegavao Olju i nije je želio vidjeti 15 dana. Kad ga je vidjela i pitala što se događa, rekao je da je našao novu djevojku, ali to nije istina. Keba je odlučio zaprositi Olgu i otišli su živjeti kod njenih roditelja u Mostar. Inače, Olga je tijekom ljetnih praznika živjela u Loznitsi, jer je tamo imala rodbinu. Keba je osam godina stariji od Olge. Bio je siguran da se njezinim roditeljima ne bi svidjela ideja da svoju kćer ostave kafanskoj pjevačici amaterki. Sastanak s roditeljima prošao je dobro, a s godinama su zavoljeli svog zeta i vidjeli da njihova kći nije pogriješila. Njihova ljubav rodila je dvoje djece: Natashu i Igora. Natasha je krenula očevim stopama i posvetila se glazbi. U Srbiji je snimila nekoliko albuma, karijera joj je krenula uzlaznom putanjom, postala je popularna i imala je sve prilike da napreduje. Željela je više jer je odmalena žudjela za “američkim snom”. Odlučila se preseliti u Los Angeles, SAD i tamo nastaviti svoju karijeru. Sklada, pjeva i izvodi. Želja joj je odigrati sve tri uloge u jednom filmu. Keba i Olga odlaze posjetiti kćer. Koba brizne u plač svaki put kada se iz Amerike vrati u Srbiju.

Ipak, rekao je, njemu i Olgi najvažnije je da je njihova kći sretna i da je stvarno u Sjedinjenim Državama. No, kao i svakim roditeljima, teško im je pao rastanak. Sin Igor odlučio se za nogomet. Imao je uspješnu nogometnu karijeru, no u središte pozornosti počeo je dolaziti nakon što se 2015. oženio 15 godina starijom hrvatskom pop pjevačicom Severinom. Severina je tako postala Kebina šogorica, a mjesecima su o tome pisali svi mediji u regiji. Svi su željeli saznati više detalja, a Keba je u intervjuu objasnio kako im je Igor otkrio tko mu je djevojka. Vratio se s puta i na aerodromu nazvao Kebu. Rekao je da ide kući s djevojkom i da Keba kaže Olgi da ih čeka kod kuće. Kada se sa Severinom pojavio na vratima, Keba je isprva pomislio da se radi o skrivenoj kameri i da ga sin zeza. Kasnije je shvatio da je sve istina i obitelj Kojić prihvatila je Severinu kao svoju srpsku snahu.

Preporučujemo